foto Carera
Pod zvijezdama

Manifestacija 'Ronald Braus i gosti' očarala je goste glazbom i modnom revijom

Dvadeseto izdanje rovinjske kulturne manifestacije ‘Ronald Braus i gosti’ koje se tradicionalno održavalo na obližnjem Crvenom otoku, zbog epidemioloških razloga promijenilo je lokaciju.

Koncert na kojem su osim domaćin sudjelovali sopranistica Lidija Horvat Dunjko, glumica i pjevačica Vanda Winter, pazinski zbor ‘Roženice’ pod dirigentskim vodstvom Ines Kovačić Drndić te orkestar pod ravnanjem maestra Darijana Ivezića održan je na platou ispred crkve svete Eufemije, zaštitnice grada Rovinja.

vanda winter
Foto Carera
Vanda Winter oduševila je nastupom

Foto Carera
Zalazak sunca i pogled na more bio je tek začin umjetničkoj noći

Održana je modna revija dizajnera Ivice Skoke koju je među ostalim nosila i svestrana Zvončica Vucković.

Foto Carera
Ivica Skoko u skopu manifestacije održao je reviju...

Koncert je završio dodjelom priznanja sudionicima drugog umjetničkog festivala ‘Rovinj,Art&more’ koji se održao na najljepšim otvorenim pozornicama grada.

Foto Carera
Ronald Braus i gosti

Nagrada za najviši umjetnički domet i kulturnu afirmaciju festivala pripala je pijanistu Marijanu Đuzelu. Nagradu „Mostovi kultura“ dobile su Ljiljana Vukelja (glasovir) i Sandra Belić (violončelo), nagrada publike otišla je u ruke glumca Valtera Roša , a sopranistica Lidija Horvat Dunjko nagrađena je za ulogu Hanne Glawari u opereti ‘Vesela udovica’.

Foto Carera
Poznata lica među gostima...

Ovogodišnje 20. jubilarno izdanje koncerta "Ronald Braus i gosti" nakon što su kroz dva desetljeća u sklopu koncerta na otoku Sv. Andrija nastupili brojni izvođači iz svijeta ozbiljne i zabavne glazbe, održao se ispred crkve sv. Eufemije, a fotografije glazbene manifestacije su čarobne.

Čitajte i:

Udovica u samostanu: Najpoznatija opereta Franza Lehara uprizorena u čarobnom Rovinju

Ronald Braus - rođendan u bolesničkoj postelji

Ronald Braus napustio show, Nicolas Quesnoit pričao viceve, svima nedostajala "Barbi"

Linker
17. travanj 2024 09:36