THE GARDEN LOUNGE U ZADRU

Najljepša terasa na hrvatskoj obali uskoro započinje novu sezonu

U petak, 20.5., od 20 sati The Garden Lounge bar u Zadru obilježit će otvaranje nove sezone uz Mr Dorisa, Jogardea, te Bobby Beigea, a sve to bit će praćeno odličnom gastronomskom ponudom koncepta “Art of raw”

The Garden Lounge bar već više od desetljeća obilježava kulturnu ponudu u Zadru, kao i na cijeloj Jadranskoj obali. Prekrasna otvorena terasa ima pogled na zadarske bedeme i luku te pruža priliku za uživanje u zrakama sunca ili u miru hlada tik do Jadranskog mora, ali i u zvučnoj kulisi pomno biranih DJ-eva. Mjesto je to koje živi tijekom cijelog dana, od jutra do mraka. Svakog ljeta The Garden Lounge nezaobilazna je postaja za domaću, ali i brojnu svjetsku publiku, a otvorenje nove sezone i 13. rođendan The Garden Lounge u Zadaru slavi u petak 20. svibnja od 20 sati. Cijelu sezonu obilježit će popis pomno biranih DJ-eva, a tako se i kreće s večeri otvorenja koju glazbeno režiraju Mr Doris, Jogarde i Bobby Beige.

Odlična ponuda vina, koktela i svježih sokova koje možete isprobati u The Garden Lounge baru u Zadru obogaćena je pivom raznih proizvođača i pivnica. I ove godine nastavlja se partnerstvo s “Art of raw”, a sirova jela, ona pripremljena bez kuhanja i od samo svježih sastojaka, ćete moći kušati kroz cijelu sezonu. The Garden Zadar otvara svoja vrata u velikom stilu, a večer uz odličnu glazbu, selekciju pića i hrane označava početak još jedne sezone. Ulaz u The Garden Zadar je slobodan.

Linker
05. travanj 2024 22:36