Taman za ljeto

Nakon četiri godine, Lorde se vraća! Njezin novi singl oda je ljetu, prirodi i uživanciji te jako dobro zvuči

Nakon megauspješnog "Melodrama" albuma, kantautorica je novom pjesmom i spotom najavila i novi album koji bi trebalo izaći za nekoliko dana.

Novozelandska glazbenica Lorde, koja se proslavila 2016. pjesmom "Royals", ponovno se vratila glazbi. Predstavila je novi singla "Solar Power" i njime najavila svoj novi istoimeni album koji bi trebao izaći 20. lipnja ove godine.

Svi njezini obožavatelji nestrpljivo su čekali nov glazbeni materijal nakon njezinog vrlo uspješnog albuma "Melodrama" koji je izdala 2017.

Pjesmu "Solar Power" prati i spot kojim je Lorde napravila svojevrsnu odu ljetu, bezbrižnom životu i uživanciji pod suncem. Lorde je još 2019. objavila da snima novi album i to s glazbenikom i producentom Jackom Antonoffom, a njezini obožavatelji konačno su došli na svoje.

Lorde i Antonoff su i koautori novog singla, a kantautorica ga opisuje kao "zaraznu, koketnu, ljetnu energiju koja nas sve obuzima".

Čitajte i: Počelo je, počelo! Njujorški hram rock‘n‘rolla i svjetskog šoubiznisa ponovno otvara svoja vrata koncertom Foo Fightersa

U spotu Lorde nosi jarko žuti top i suknju dok se brčka u moru i uživa na plaži s velikim društvom. U biltenu za obožavatelje rekla je da je album "proslava prirodnog svijeta, pokušaj ovjekovječenja dubokih, transcendentnih osjećaja koje ima kad je na otvorenom".

"U trenucima muke, tuge, duboke ljubavi ili zbunjenosti, odgovore potražim u prirodnom svijetu. Naučila sam izdahnuti i prilagoditi se, a ova pjesma je produkt toga", objasnila je Lorde.

Solar Power bit će njezin treći album, nakon "Pure Heroine" iz 2013. i "Melodrame" iz 2017. godine.

Linker
18. travanj 2024 19:54