Press
DBOXX

Originalni concept store pruža priliku mladim dizajnerima

DBOXX concept trgovina s originalnim pristupom modi i umjetnosti u nepunih devet mjeseci je stekla veliki broj poklonika i zaljubljenika. Naime, raznorazne kolekcije odjeće, torbe, cipele, nakit te ostali modni dodaci hrvatskih dizajnera i kreativaca napokon su okupljeni na jednom mjestu, u vrlo chic i modernom prostoru.

Mara D, LKB, Kragrlica, Urban Watch, Blackpearl by Sara Lončarić i Frajerica samo su neka od imena koja su svoju oazu pronašla u DBOXX-u. Začetnici ideje i vlasnici trgovine dugo su vremena istraživali tržište te došli do zaključka kako ne postoji nijedna trgovina u Hrvatskoj koja okuplja radove i kreacije hrvatskih dizajnera, a njih je iz dana u dan sve više. Stoga su zajedničkim snagama odlučili otvoriti DBOXX i na jedinstvenoj lokaciji ponuditi unikatne hrvatske kreacije. Uz to su otvorili i web shop kako bi oni koji žive izvan Zagreba također mogli uživati u radu naših vrijednih dizajnera.

Press

Ovo ljeto odlučili su proširiti svoju ponudu i pružiti priliku mladim umjetnicima da upravo njihovi radovi postanu dio novog asortimana DBOXX-a. Stoga pozivaju sve kreativce i one koji se tako osjećaju da se prijave. Nije važno koja je vrsta umjetnosti u pitanju – fotografija, modni dizajn, slikarstvo, izrada nakita ili nešto sasvim deseto – važna je samo dobra volja i pozitivan stav! Prijave traju još dva dana, do 07.07, kada će stručni žiri sastavljen od naših uspješnih zaljubljenika u umjetnost odabrati petero finalista. Njihovi radovi bit će prezentirani 09.07. u DBOXX-u (Petrinjska 85, Zagreb) na ležernom druženju uz ukusne zalogaje i dobru atmosferu, nakon kojeg slijedi javno glasovanje na društvenim mrežama u trajanju od tri dana. Objava pobjednika zakazana je za 12.07. u ponoć. Sretno svima!

Press
Linker
05. prosinac 2023 06:13