Foto: Sanja Šantak
"Ljeto bez nas"

Ovo će biti pravi ljetni hit s potpisom grupe Mangroove

Glazbeni duo Toni Starešinić i Željka Veverec ovih su dana predstavili video za pjesmu “Ljeto bez nas”, prvi iz plesne trilogije Mangroovea. Kada ovo ljeto stvarno i ostane iza nas, Mangoove će izbaciti drugi singl iz te trilogije s kojim će nastupiti u finalu Karlovačkog RockOff festivala 2016. godine.

Ranije ovog ljeta, bend Mangroove objavio je novi singl “Ljeto bez nas” i time na neki način zatvorio priču oko svog posljednjeg studijskog albuma “Sami”. Popis pjesama spomenutog albuma čini niz uspješnih singlova kao što su “Sami”, “Ljubavna’, “Nije da me ne voliš” i “Pokušaj” (feat. Dado Topić). Kada se jeka oko novog albuma stišala, Željka i Toni odlučili su snimiti tri singla kojima će zakoračiti na plesni podij. Prvi u najavljenom nizu je “Ljeto bez nas” za koji je nedavno snimljen i videospot.

Video je sniman na živopisnoj lokaciji pored jedne rijeke u blizini Zagreba, a prikazuje dvoje zaljubljenih ljudi kako neopterećeno i potpuno opušteno uživaju u ljetu. Video je režirala Sanja Šantak dok David Peroš Bonnot potpisuje montažu.

“Bilo je ovo jedno od najopuštenijih snimanja spota. Otišli smo na jedno od svojih najdražih mjesta s prijateljima i kamerom te s namjerom da nešto snimimo, a tamo se kao i uvijek dosad dogodila čarolija. Bili smo toliko opušteni da smo se po prvi puta i skinuli za potrebe snimanja, a kada ćemo ako ne sad! – uz osmijeh je komentirala Veverec dojmove sa snimanja – Spot su snimili naši dragi prijatelji Sanja Šantak i David Peroš Bonnot, koji se inače bave animacijom, ali i fotografijom. Sretni smo kako su ulovili atmosferu pjesme, ljeta i nas i mislim da je ovo početak jedne lijepe suradnje. Uz prekrasnu prirodu sve je nekako lakše, a imali smo i posebnog gosta ili gošću koja nas je stalno nadgledala dok smo snimali pa smo je stavili u spot – roda. Ne vjerujem da je prva roda u spotu, ali sigurno prva za mangroove što upotpunjuje naš niz životinja koje smo već ugostili u spotovima mačka,pas,puž,daždevnjak..a sad i roda jeee pravo životinjsko carstvo.“

Linker
20. travanj 2024 03:16