MATEJ DOKIć
GLAZBA ZA DUŠU

Pamti samo sretne dane! Gabi Novak i gosti uz pratnju Zagrebačke filharmonije u Lisinskom

Estradna diva glavna je zvijezda koncerta u sklopu kojeg će Zagrebačka filharmonija u off ciklusu izvesti hitove Parnog valjka, Prljavog kazališta, Novih fosila, Srebrnih krila, Aerodoroma i drugih.

Estradna diva glavna je zvijezda koncerta u sklopu kojeg će Zagrebačka filharmonija u off ciklusu izvesti hitove Parnog valjka, Prljavog kazališta, Novih fosila, Srebrnih krila, Aerodoroma i drugih.

U Off ciklusu Zagrebačke filharmonije, 25. studenoga u KD Vatroslav Lisinski, u Zagrebu, održat će se koncert Pamtim samo sretne dane. Publika će imati priliku uživati u bezvremenskim hitovima Parnog valjka, Prljavog kazališta, Novih fosila, Srebrnih krila, Aerodroma i drugih u novim aranžmanima koje su napisali Josip Cvitanović, Olja Dešić i Ivan Popeskić.

Solisti će, uz pratnju Zagrebačke filharmonije, hitovima poput "Pamtim samo sretne dane", "Košulja plava", "Danas sam luda", "Za dobra stara vremena", "Ljubavna", "Ono sve što znaš o meni", "Lutka za bal", "Moj bijeli labude", "Za dobra stara vremena" napraviti presjek zagrebačke pop rock škole.

image

Croatia Records posvetila joj je - diskobiografiju

CROATIA RECORDS

Zagrebačkom filharmonijom ravnate će maestro Josip Cvitanović, a hitove izvode Gabi Novak, Vlado Kalember, Jurica Pađen, Ivana Marić, Marko Kutlić, Nermin Puškar i Martina Majerle. Glazbeni producent projekta je Josip Cvitanović, a izvršni producent Tomislav Kašljević.

"S obzirom na to da nam sada nisu baš sretni dani, vrlo se često želimo i volimo vratiti u dane koji su bili sretniji. Lijepa je ideja organizatora da se napravi koncert sa šlagerima iz tog vremena", rekla je Gabi Novak, po čijem hitu projekt nosi ime.

image

Hitove joj je pisao najveći od svih, suprug Arsen Dedić

ARHIVA

"Ja sam bila sretna samim time što sam dobila tu Arsenovu i Kemalovu pjesmu koja je postala svevremenski hit, pa je logično je da sam pristala sudjelovati u istoimenom projektu", zaključila je Gabi Novak.

"Nakon lanjske premijere projekta Ima neka tajna veza, prirodno se nadovezala ideja da i hitove zagrebačke pop rock škole predstavimo na isti način. Pjesme Arsena, Kemala, Rajka Dujmića, Husa, Zrinka Tutića to uistinu i zaslužuju. Žao mi je samo što jednim koncertom ne možemo obuhvatiti sve, nego samo manji dio. Potrudili smo se da to bude reprezentativni presjek i vjerujem da publiku nećemo razočarati", rekao je Tomislav Kašljević.

image

Plakat koncerta

PRESS

Ulaznice su u prodaji preko sustava eventim.hr, ulaznice.hr te na blagajni Lisinskog.

Linker
26. travanj 2024 05:49