KONCERTNA PROMOCIJA

Punčke u Tvornici kulture

Naš najpoznatiji indie rock trio održat će koncertnu promociju najnovijeg albuma “Ništa nije kako se čini” u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu, 14. svibnja. Punčke će na predstavljanju albuma podržati glazbenici s kojima su surađivale na najnovijem uratku, a kao predgrupa nastupit će zagrebački bend Sleepyheads.

Nakon odličnog prvijenca “Sunčano s povremenom naoblakom” koji ih je stavio pod povećalo, njihov drugi album “Ništa nije kako se čini” svrstao ih je na sam vrh regionalne scene. Na zagrebačkom koncertu pridružit će im se i svi gosti s drugog albuma: Goran Nježić i Sven Sorić iz benda ###, Dora Kramar na violončelu, Dunja Ercegović poznatija kao Lovely Quinces te Ana Uzelac kao prateći vokali, dok će za zborsko pjevanje biti zadužene Jelena Ćosić Žbulj, Barbara Kajin i Željka Gačić.

Kritika njihov drugi studijski uradak smatra jednim od ključnih izdanja hrvatske rock scene, a u singlovima “Ocean”, Sve je protiv nas” i “U mraku te ostalim pjesmama s albuma moći ćete uživati na koncertnoj promociji u Tvornici u subotu, 14. svibnja. Ulaznice su u pretprodaji 25 kuna, dok će na dan koncerta biti 35 kuna.

Linker
18. travanj 2024 14:17