CROPIX
povratak hollywooda

Salma Hayek ne može bez Hrvatske: Zbog novog filma ponovno se vraća

Koliko joj se svidjelo u Hrvatskoj za vrijeme snimanja filma 'The Hitman's Wife Bodyguard', Salma Hayek nije krila. Na društvenim mrežama redovito je objavljivala fotografije iz naše zemlje, a imat će priliku to učiniti ponovno jer je snimanje još jednog holivudskog filma u kojem igra ulogu najavljeno na našim prostorima.

Glumica Salma Hayek (52) tako će se vratiti u Hrvatsku, zajedno s kolegom Owenom Wilsonom (50) s kojim tumači glavne uloge u filmu "Bliss", novom projektu Amazon Studia i Endgame Entertainmenta.

Redatelj Mike Cahill, poznat po filmu "I Origins", režirat će znanstveno-fantastični film s elementima romanse koji je već započeo sa snimanjima u Americi, točnije u Los Angelesu, a najavljeno je i da će filmska ekipa stići i do Hrvatske, iako točna lokacija još nije otkrivena. Nakon nastavka akcijskog hita, serije "Iga prijestolja" i filma "Robin Hood", ovo je još jedan film za kojega će Lijepa naša poslužiti kao kulisa. Kako prenose strani mediji, Wilson je utjelovio Grega, nedavno razvedenog muškarca čiji se život mijenja kad upozna siromašnu Isabel koju igra Hayek i koja živi na ulici te vjeruje kako svijet u kojem živimo nije stvaran.

Glumica meksičkih korijena prije samo nekoliko mjeseci u Rovinju, Rijeci i Zagrebu snimala je kadrove filma "The Hitman's Wife Bodyguard", s kolegama Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom. U Istri su uživali u prirodnoj ljepoti i domaćoj hrani, što su podijelili sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Rovinj, 090419.
Snimanje filma The Hitman's Wife's sa Samuel L. Jacksonom, Ryan Reynoldsom i Salmom Hayek.
Na fotografiji: Rayan Reynolds sa Salmom Hayek.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanješić / Hanza Media

Zagreb, 030519.
Okolica Mimare.
Nastavak snimanja filma The Hitmans Wifes Bodyguard na zagrebackoj lokaciji, Meduliceva i muzej Mimara. Na setu su bili  Salma Hayek i Samuel L. Jackson.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Linker
19. travanj 2024 14:25