Foto: Julian Jordan Facebook
Split Beach Festiva

Split će tri dana živjeti u znaku fantastičnih glazbenih performansa

Treće izdanje Split Beach Festivala održat će se od 4. do 6. kolovoza i u Split će dovesti neke od trenutno najpoznatijih svjetskih producenata kao i senzacionalne akrobate i performere iz cijelog svijeta koji nastupaju pod imenom La Fiesta.

Više od 40 performera u glamuroznim kostimima začiniti će zadnju večer Festivala ispod zvjezdanog neba predstavljajući novi zanimljivi koncept zabave i višeosjetilno nezaboravno iskustvo koje očarava diljem svijeta. Takva glazbeno-scenska poslastica uvrstiti će plažu Bačvice i Split Beach Festival na listu svjetskih party destinacija koje posebnu pozornost posvećuju scenografiji. Uz akrobacije i specijalne efekte, za glazbu će se pobrinuti DJ-i Julian Jordan te Locksmith iz trenutno najpoznatijeg producentskog kolektiva Rudimental, poznatog po suradnjama s Edom Sheeranom, Johnom Newmanom, Emeli Sandé.

Julian Jordan mladi je nizozemski DJ koji je karijeru započeo sa samo petnaest godina. Odličnim nastupima i suradnjom sa svjetski poznatim imenima kao što su Martin Garix, Sander van Doorn i brojni drugi, rekordnom brzinom našao se među sto imena najpopularnijih DJ-a svijeta. Rado je viđen gost u najvećim svjetskim party destinacijama, a njegov dolazak na Split Beach Festival još jedna je potvrda vrhunskog line up-a ovog Festivala. Julian je nedavno nastupio i na Ultra Europe Festivalu koji se održao u Hrvatskoj.

La Fiesta je jedinstveni glazbeno-scenski spektakularni događaj koji objedinjuje više različitih umjetnosti. Više od 40 umjetnika u glamuroznim kostimima izvode atraktivne akrobatske točke u zraku, na svili te senzacionalne plesne točke u izvedbi zgodnih performerica. Atraktivni program praćen violinom i elektronskom glazbom čine savršen spoj modernog s klasičnim zvukom, a kako bi cijeli program bio na svjetskom nivou tu su i specijalni svjetlosni efekti.

Osim La Fieste, Rudimentala iJuliana Jordana, na festivalu nastupaju Sunnery James & Ryan Marciano te egipatski trance DJ duo Aly&Fila. Split Beach Festival treću godinu za redom potvrđuje zavidan line up te se može pohvaliti mnogobrojnom publikom željnom odličnih ljetnih provoda. Ulaznice za Split Beach Festival mogu se kupiti u sustavu Ticketshop.hr po cijeni od 379 kuna za regionalnu festivalsku ulaznicu.

Linker
25. travanj 2024 14:55