Profimedia, Everett
POVRATAK GILMOREICA

Sprema li se još jedan povratak "Gilmoreica" na male ekrane?

Nova četiri nastavka popularnog serijala "Gilmoreice“ koja je Netflix emitirao u studenom prošle godine bila su jedan od najiščekivanijih televizijskih događaja sezone, a čini se da priči nije kraj i da će taj dugo očekivani nastavak sada dobiti svoj – nastavak.

"Gilmore Girls: A Year in the Life", četiri epizode od po 90 minuta koja se svaka zbiva u različito godišnje doba završili su s poprilično otvorenih pitanja i teško je vjerovati da će fanovi ostati uskraćeni za rasplet situacije pogotovo sada kada je Ted Sarandos, urednik na Netflixu, izjavio da su s autorima serijala u pregovorima oko nove sezone.

Još ništa nije potvrđeno, ali sudeći prema Sarandosovoj izjavi koju prenosi Press Association, fanovi imaju razloga za nadanje – „Serijal je bio uspješan, svidio se nama i fanovima i bio je točno ono što su očekivali. Najgore je kada godinama čekate da se vaš omiljeni serijal vrati i onda budete razočarani, ali mi smo to uspjeli izbjeći. Ljudi su stvarno uzbuđeni oko mogućnosti da bude još epizoda i naravno da razgovaramo o toj mogućnosti.“

Ne zna se još ni okvirno vrijeme kada bi se novi nastavci trebali pojaviti, ali za početak je i sama činjenica da će ih najvjerojatnije biti dovoljna za veselje.

Linker
19. travanj 2024 05:20