©Netflix/Courtesy Everett Collection
Što ćemo gledati?

Stižu nove sezone serija koje obožavamo

Obožavatelji hit serijala prošlog su tjedna napokon dobili uvid u nove avanture njihovih omiljenih likova, a prema viđenom "Stranger Things", "Narcos", "Westworld" i "Riverdale" ponovno će nas prikovati uz male ekrane.

Pred detektivom Javierom Penom, kojeg glumi Pedro Pascal, novi je izazov. Dok je svijet, ali i kolumbijska policija, bila fokusirana jedino na lov narko bossa Pabla Escobara, čijom smrću završava druga sezona popularnog serijala, kartel Cali povećao je svoju moć i postao najveći diler kokaina u povijesti. Kako će se s njima obračunati vidjet ćemo u trećoj sezoni Narcosa čija će prva epizoda biti emitirana 1. rujna.

Posljednja epizoda Westworlda dala je naslutiti da u zabavnom parku za odrasle postoji nešto više od svijeta Divljeg zapada u kojem se čitava prva sezone odvijala. U znanstveno fantastičnom serijalu posjetitelji parka Westworld prepuštaju se najnižim strastima ne shvaćajući da svaka njihova radnja povlači posljedice. No, humanoidni roboti koji tamo žive počinju poprimati ljudske karakteristike i pamtiti sve strahote koje im posjetitelji čine te odlučuju preuzeti stvari u svoje ruke. To potvrđuje i trailer u kojem se glavna junakinja serijala, dobroćudna Dolores Abernathy, pojavljuje u neobičnoj ulozi. I u drugoj sezoni okupila se zvjezdana ekipa koju čine Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris i Jeffrey Wright, a nove epizode stižu 2018. godine.

Četvorica prijatelja nastavljaju svoje živote kao da se ništa nije dogodilo, ali stanovnike gradića Hawkins u Indiani i dalje proganjanju sjećanja na neobične događaje povezane s laboratorijem Hawkins. Druga sezona misteriozne drame Stranger Things, u kojoj se pojavljuju zvijezda u nastajanju Millie Bobby Brown i ikona devedesetih Winona Ryder, nastavlja se 1984. godine s fokusom na Willa Byersa (Noah Schnapp) koji je spašen iz svijeta Upside Down. U borbi protiv novih nevolja pridružit će mu se Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo) i Lucas (Caleb McLaughlin), a njihove avanture pratit ćemo od 27. listopada.

Druga sezona serijala Riverdale nastavlja tamo gdje je prethodna stala. U restoranu u kojem se nalaze Archie Andrews i njegov otac Fred, kojeg glumi Luke Perry, dolazi do pucnjave, a "čovjek u kapuljači" utjera strah u kosti srednjoškolcu kojeg tumači K.J. Apa. Mračne tajne američkog gradića i srednjoškolske muke junaka ponovno ćemo pratiti od 11. listopada.

Linker
23. travanj 2024 19:40