PROMO
genijalno

Talentirani dečki spojili tradicionalnu klapu i metal glazbu: Izvode pjesme bez instrumenata, a rezultat je sjajan

Nakon uspješne obrade singla „Fear of the Dark" Iron Maidena, Metaklapa je obradila još jedan hit legendarne grupe.

Nakon uspješne obrade singla „Fear of the Dark" Iron Maidena, Metaklapa je obradila još jedan hit legendarne grupe.

Za pjesmu "Blood Brothers" snimljen je i spot i to u dvorcu Trakošćan. Povijesni ambijent se savršeno uklopio u spot, a članovi Metaklape su još jednom pokazali svoje sjajne vokalne sposobnosti!

Metaklapa izvodi pjesme Iron Maidena bez instrumenata, ali s briljantnim vokalima u a capella verziji. Grupu čine Davor Capković i Matej Pavlić (tenor), Tonko Podrug, Boris Capković (bariton), Dino Demicheli i Ante Kovačević (bas).

Članovi grupe spajaju tradicionalnu klapu i metal glazbu i tako su sačuvali duh tradicije klapa, ali i žestoki karakter metal glazbe. Njihov prvi album "The Choir of Beasts" izlazi 2022., producirao ga je Marko M. Sekul koji je već sa spojem metala i etna s bandom Manntra ostvario međunarodni uspjeh.

Čitajte i: Sara Renar uvodi nas u apstraktan introspektivan svijet u videospotu za novi singl, snimljen na prekrasnoj domaćoj lokaciji

Posebnost Metaklape je prepoznala i njemačka izdavačka kuća NoCut Entertainment s kojima su ove godine potpisali ugovor. U Hrvatskoj i regiji Metaklapu zastupa Menart.

Linker
27. travanj 2024 04:03