‘SNEAK PEAK‘

Teaser novog nastavka filmskog hita serije ‘Downton Abbey‘ dodatno zaintrigirao obožavatelje: ‘Ajme, Tom se stvarno ženi!‘

Cijeli teaser premjerno će biti objavljen za vikend u kinima, a na velika platna film stiže 18. ožujka u Velikoj Britaniji!

Od kada je najavljen drugi nastavak filmske verzije hit serije "Downton Abbey" nestrpljenje među obožavateljima ne jenjava, a sada je objavljen i teaser trailera za "Downton Abbey: A New Era" koji je oduševio javnost.

"Teaser trailera za #DowntonAbbey: New Era" bit će ekskluzivno objavljen u kinima ovog vikenda", stoji u opisu kratkog isječka na službenom Instagram profilu filma koji je dodatno zaintrigirao fanove.

"Jedva čekam, ali moram...Volim Downton Abbey", "Ajme, Tom se stvarno ženi", samo su neki od komentara na kratki video osim kojeg su na službenom profilu objavljene i fotografije glumačke ekipe sa seta - uključujući Hugha Bonnevillea kao Roberta Crawleya, Lauru Carmichael kao Lady Edith i mnoge druge.

Čitajte i: Šuškanja su bila točna! Snima se nastavak filmske verzije kultne hit serije ‘Downton Abbey‘

Na velikim platnima u ožujku

Nastavak iznimno uspješne filmske adaptacije drame iz razdoblja ITV-a 2019., prvotno je bio planiran za Božić - međutim, zbog odugovlačenja u produkciji, pomaknut je na 18. ožujak sljedeće godine kada izlazi u Velikoj Britaniji.

Prvi film uslijedio je nakon dramatičnog kraljevskog posjeta engleskog kralja i kraljice, pa je moguće da bi drugi film, o kojem se još ipak ne zna mnogo, mogao donijeti još kraljevskog angažmana, a glumačkoj ekipi iz prvog dijela sada su se pridružila i neka nova lica poput Hugha Dancyja, Nathalie Baye, Dominica Westa iz Pursuit of Love te Laure Haddock iz Guardians of the Galaxy.

U svakom slučaju, vjerujemo da će biti zanimljivo!

Linker
19. travanj 2024 11:52