‘Good To See You‘

U Zagrebu: Henry Rollins nastupa pred limitiranim brojem publike na svojoj spoken word turneji

Poznati umjetnik vraća se u Zagreb, ovog puta u sklopu svoje pripovjedačke turneje ‘Good To See You‘, 8. ožujka u Tvornici kulture.

Ikona nezavisne scene i jedna od najcjenjenijih figura američke alter glazbe, legenardni Henry Rollins, dolazi u Zagreb u sklopu svoje spoken word turneje "Good To See You", u Tvornicu kulture u srijedu 8. veljače 2023.

Glazbeno najpoznatiji kao član skupina Black Flag i Rollins Band, no jednako cijenjen i kao pisac, glumac i spoken word artist, Rollins iza sebe ima više od 30 knjiga, gomilu albuma, filmova, glazbenih DVD izdanja i emisija koje je uređivao i vodio. Dobitnik je Grammya u kategoriji "Best Spoken Word Album", kao i Novinarske nagradne Južne Kalifornije, a posljednje desetljeće uživo najviše nastupa sa svojim spoken word konceptom kojim puni kazališta i koncertne dvorane diljem svijeta.

image

Henry Rollins gostuje u Zagrebu 8.3.2023.

ROSS HALFIN

U opisivanju Rollinsa nameće se mnoštvo etiketa, od komičara, provokatora, do punk rock ikone, glumca, motivacijskog govornika i autora. Njegovi nastupi su entuzijastični i angažirani, a ima puno za ispričati.

U Zagrebu će nastupiti u, za tu priliku, posebno prilagođenoj Tvornici kulture, u limitiranom kapacitetu sa svega 500 dostupnih sjedala. Ulaznice su po cijeni od 30,54 eura, mogu se kupiti u Dirty old shopu, Rockmarku, svim Eventimovim fizičkim prodajnim mjestima kao i online.

Linker
30. svibanj 2023 16:48