VIDEO

Unplugged s TBF-om: ‘Dođe i do tenzija, ali kad se popnemo na binu glazba sve to riješi‘

Splićani su se vratili u velikom stilu, bez struje i s novim verzijama nadaleko poznatih hitova. Otkrili su nam kako je došlo do ideje da se bace u unplugged vode.

Splitski hip-hop bend prepoznatljiv zbog svoja tri unikatna vokalista kreće na posebnu turneju - pripremili su svoj pjesme na unplugged način. Kako su nam Saša Antić, Mladen Badovinac i Luka Barbić ispričali planiraju desetak koncerata na kojima će publici predstaviti novo ruho svojih najvećih hitova.

"Akustičnu turneju smo vrlo maštovito nazvali Acoustic Tour, započinje u Zagrebu 3. ožujka i dan kasnije u Rijeci, dođite svi", kazao je Mladen Badovinac. Za sada na to gledaju kao na mini turneju, a pjesme koje će predstaviti kažu dosta su izmijenili, toliko da bi mogle predstavljati i novi album.

"Neki drugi bendovi u nekoj fazi naprave album obrada, tuđih pjesama, a mi obrađujemo svoje pjesme. Tako da je ovo novo. Pjesme obrađujemo na novi način", kazao je Aleksandar Saša Antić na pitanje kada bi publika mogla očekivati novi TBF-ov album. Osim glazbenih novosti dečki iz The Beat Fleeta otkrili su kakva se glazba sluša kod njih doma te kako djeca reagiraju na njihovu glazbu.

"Pustio sam mu par naših spotova, on je više fasciniran da je tata na ekranu likom. Ne znam koliko kuži pjesme, napetije mu je sad pogledati sliku da vidi tatu na ekranu", ispričao je Mladen o svom trogodišnjem sinu Vedranu. Saša je dodao da se kod njih doma njeguje "amaterski pristup", djeca odrastaju kao što je i on. "Uvijek tako gledam po sebi, imao sam amaterski pristup, išao sam ja u neku muzičku školu, ali nije to bilo presudno. Volio sam muziku oduvijek, to je neka strast - ili je imaš ili nemaš", objasnio je Saša.

image

TBF pripremio je svoje hitove u akustičnom ruhu

TOMISLAV KRIšTO/CROPIX
Linker
13. travanj 2024 16:46