Reuters
KRATKOMETRAŽNI FILM

VIDEO Odiseja Florence Welch

Engleska glazbenica Florence Welch i cijenjeni redatelj Vincent Haycock predstavili su kratkometražni film “The Odyssey”, spoj svih dosadašnjih videospotova za pjesme s posljednjeg albuma “How Big How Blue How Beautiful” premreženih sa scenama koje povezuju cijelu priču.

– Ovo je finale vrlo osobnog projekta, koji je proizašao iz razgovora između Vincea i mene prije otprilike godinu i pol, kada sam pisala pjesme za “How Big How Blue How Beautiful”. Pričala sam mu o albumu i o prekidu veze kroz koji sam prolazila. O dobrim i lošim stranama ljubavi, kako sam se osjećala izvan kontrole, bila slomljenog srca i kako sam se željela promijeniti i biti slobodna. Odlučili smo da ćemo prepričati tu priču u cijelosti i tako je započela Big Blue Odiseja- otkrila je Florence Welch prije premijere kratkog filma.

Florence+The Machine svoj će novi album ove godine uživo predstaviti i hrvatskoj publici na zagrebačkom INmusic festivalu, a do tada uživajte u kratkometražnom filmu koji je dostupan na njihovoj službenoj stranici.

Linker
29. travanj 2024 06:36