PRESS
Rush Hour

Znamo gdje tulumarimo 1. rujna: Sezonu otvara 12-satni party u Petom Kupeu

Jesensku sezonu klub Peti Kupe počinje u petak, 1. rujna na najbolji način – uz prvake jedne od najcjenjenijih etiketa elektroničke glazbe: Rush Hour.

Jesensku sezonu klub Peti Kupe počinje u petak, 1. rujna na najbolji način – uz prvake jedne od najcjenjenijih etiketa elektroničke glazbe: Rush Hour.

Diskografska kuća, koja slavi svoju 25. godišnjicu, profilirala se kao pravo utočište za istinske ljubitelje glazbe širom svijeta, gradeći reputaciju fokusiranjem na glazbu u koju potpuno vjeruju i koju vole, a 25. godišnjicu Rush Hour slavi 12-satnim partyjem na terasi i u klubu.

image
PRESS

Dugu i ludu zabavu upotpunit će Pepi Jogarde i Antonio Zuza, a listu iznimnih gostiju predvodi Antal, osnivač kuće, svjetski cijenjeni DJ, poduzetnik i nogometni trener. Sa svojom golemom kolekcijom ploča, ali i širokom po ukusu, jednako mu je ugodno svirati house, afro funk, boogie ili zaboravljeni Surinam disco. Another Taste je bend koji utjelovljuje ljepotu nesavršenosti. Nastao pod paskom Danila Plessowa (MCDE), ovaj eklektični kolektiv koji koristi samo analognu opremu, a pod utjecajem je mnogih glazbenih strujanja kao što su funk, boogie ili obscure disco.

image
PRESS

Iz Amsterdama s mješavinom organskog i elektroničkog zvuka stiže i rođena Parižanka Kléo. Njezina duboka ljubav prema boogieju, ranom čikaškom houseu i analognoj vibraciji iz sredine 80-ih i ranih 90-ih temelj su njezinog glazbenog izričaja kojeg izvodi s pedantnom vještinom. Južnoafrikanac s adresom u Londonu - Esa, karizmatičan je i energičan DJ te darovit producent koji isporučuje zvuk bez ograničenja. Promovirajući i glazbu izvođača koji su možda pali u drugi plan, Esa povezuje točke na kulturnim, glazbenim i tehničkim razinama. Ulaznice nabavite na vrijeme, a dostupne su na linku.

image
PRESS
Linker
26. travanj 2024 02:53