Hvalevrijedna akcija

Glazbom obojimo listopad u ružičasto: SVE za NJU i Croatia Records uz sve hrabre žene koje se bore s malignim bolestima

Zajednička kampanja izdavačke kuće i udruge za podršku ženama oboljelima od maligne bolesti traje cijeli listopad, a mogu se uključiti svi.

U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, udruga SVE za NJU i Croatia Records pokrenuli su hvalevrijednu kampanju koja ima za cilj prikupiti sredstva i podići svijest o ovoj, ali i svim ostalim malignim bolestima.

Zajedno možemo mnogo, i zato sve ljubiteljice i ljubitelji glazbe imaju priliku cijeli listopad biti dio donatorsko-glazbene priče u sklopu koje će Croatia Records od svake kupnje ostvarene putem svog webshopa, u minimalnom iznosu od 100 kuna, udruzi SVE za NJU donirati 15 kuna.

Čitajte i: Pomoć u kući ženama s karcinomom: ‘Ljudi su jako usamljeni, ovo će koristiti na mnogo razina‘

Veliko srce za hrabre žene

Iznimna je uloga u našem društvu udruge SVE za NJU koja od svog osnutka 2008. godine pruža psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku svim ženama oboljelima i liječenima od bilo koje vrste raka, kao i njihovim obiteljima. Temeljni je to cilj Udruge, uz promociju prevencije bolesti i razvoja zdravog stila života, educiranje i izdavaštvo u funkciji edukacije i prevencije, koji se realizira kroz projekt Centra za psihološku pomoć.

Skupa budimo jedno veliko srce za sve hrabre žene koje se bore s malignim bolestima - glazbom obojimo listopad u ružičasto!

Linker
21. ožujak 2023 20:01