Julien Duval
glazbeno ljeto

MTV SummerBlast: Impresivan lineup festivala sada je još atraktivniji!

Da će i ove godine festival MTV SummerBlast oduševiti sve partijanere i ljubitelje plesne glazbe bilo je jasno već s prvim izvođačima, a dodatna potvrda stigla je s najavom novih imena na već ionako impresivnom popisu.

Galantis i Far East Movement koji za posjetitelje spremaju ekskluzivne nastupe uživo te Jonas Blue i Mike Perry glazbenici su koji će se 25. i 26. kolovoza 2017. na atraktivnoj pozornici poreče Peškere pridružiti već najavljenim svjetskim hit makerima Dimitri Vegasu & Like Mikeu, Oliveru Heldensu, Duke Dumontu, Tinie Tempahu te dvojcu R3wire & Varski.

Vrhunski line-up i impresivna produkcija festivala MTV SummerBlast obilježit će kraj još jedne uzbudljive ljetne sezone, a kako bi ispunili obećanja o još većem i boljem drugom izdanju organizatori najavljuju veliku svjetsku ekskluzivu! O kome se radi, doznat će se već idućeg četvrtka, 20. travnja 2017.

Švedski DJ dvojac Galantis za porečku publiku sprema pravi live spektakl! Popularnost ovogodišnjih headlinera strelovito raste nakon svakog koncerta zahvaljujući zaraznoj energiji koju šire na svojim nastupima. Hitovi Runaway i No Money imaju više od 500 miljuna pregleda na Youtubeu, a Christian Karlsson i Linus Eklöw, koji se kriju iza imena Galantis, mogu se pohvaliti i s dvije Grammy nominacije. Electric Daisy Carnival, Coachella, Ultra Music Festival, Lollapalooza samo su neki od festivala na kojima su imali prilike nastupiti, a mogu se pohvaliti i sa suradnjom s Madonnom, Kylie Minogue, Kat Perry i Britney Spears s kojom je Christian osvojio Grammy za suradnju na pjesmi Toxic.

Galantis

Povratnik na veliku ljetnu pozornicu festivala MTV SummerBlast je i londonski glazbenik Jonas Blue koji je nakon debitantskog singla Fast Car prodanog u više od 6 milijuna primjeraka, osvojio obožavatelje diljem svijeta pjesmama Perfect Strangers i By Your side. Nominiran za nagrade MTV EMA i BRIT Award vrlo je brzo zauzeo zavidnu poziciju na svjetskoj glazbenoj sceni.

Jonas Blue

Švedski DJ i producent Mike Perry svojim je globalnim dance hitom The Ocean prouzročio nezapamćeni val na glazbenoj sceni. S više od 375 milijuna Spotify pregleda, pjesma The Ocean je bila jedna od najslušanijih pjesama u 2016. godini. Ovaj strastveni ljubitelj glazbe od djetinjstva, ubrzo je postao nezaobilazna zvijezda mnogih festivala poput Summerbursta, Tommorowlanda i mnogih drugih, a može se pohvaliti i rasprodanim klupskim nastupima diljem Europe.

Na porečku pozornicu stiže još jedna live senzacija. Hip-hop i dance trio Far East Movement dolazi iz meke glazbene indurstije, američkog Los Angelesa, a publici najavljuju nezapamćeni show uz najveće ljetne hitove s najnovijeg albuma koji se stilom naslanja na njihov mega hit Like a G6 koji ima više od 150 milijuna pregleda na Youtubeu. Turn Up the Love i Freal Luv su samo neke od pjesama koje su im donijelile status nezaobilaznih dance zvijezda na festivalima kao što su Ultra Music Festival i Electric Daisy Carnival, a tijekom karijere surađivali su s renomiranim glazbenicima kao što su Afrojack, Skrillex i Diplo.

Far East Movement

Linker
17. travanj 2024 03:37