Jesen u gradu

Ponovno se otvara jedno od omiljenih mjesta u Zagrebu: Uskoro ćemo uživati u odličnim pločama i finim napicima!

Nakon dvomjesečne ljetne pauze - prvi puta nakon pet godina, Pločnik 1. rujna ponovno otvara svoja vrata!

Pločnik je prvi puta nakon pet godina otišao na ljetnu pauzu. Osoblje je napunilo baterije, nauživalo se na moru i radu na festivalima, a uletio je i poneki godišnji odmor. U srijedu, 1. rujna Pločnik ponovno otvara svoja vrata!

image
Pločnik se ponovno otvara 1. rujna.
PR

Kao i svi drugi ugostitelji i ekipa iz Pločnika se nada ublažavanju restrikcija koje će moguće uskoro stupiti na snagu i jedva vas čekaju pozvati u svoj dnevni boravak gdje ćete se kao nekada moći zavaliti na kauč i uživati u pomno odabranim pločama, odličnim hladnim ili toplim napicima i druženju s uvijek veselim i nasmijanim Pločnikovcima!

image
Pločnik je smješten u Međumurskoj 21.
PR

Čitajte i: Zagrepčani pohrlili u novootvoreni Z centar: Na jesen se otvara i prvo multiplex kino u zapadnom dijelu grada

Plavi podrum Klein i dalje ostaje zatvoren zbog epidemiološke situacije i restrikcija, no svi se nadaju ponovnom susretu na plesnom podiju.

image
Čekajući vruće plesnjake, Pločnikovci se prisjećaju svih aktivnosti kroz proteklui godinu.
PR

Čekajući vruće plesnjake, Pločnikovci se prisjećaju svih aktivnosti kroz vrlo izazovnu proteklu godinu u kojoj su osmislili i provodili online in-house program 'Zvuci dnevne sobe' koji danas broji 85 emisija dostupnih na Mixcloudu, YouTubeu i Facebooku, kao i Radio emisije i video podcasta Pozitivan ritam u suradnji s Radijem 808 koje su dostupne na PDV-ovom YouTube kanalu, Facebook stranicama Pozitivnog ritma i Pločnika.

Linker
15. travanj 2024 10:18