Beverly Hills cop Facebook
glavna uloga

Stiže novi nastavak hit komedije: Eddie Murphy i četvrti put će utjeloviti policajca s Beverly Hillsa

Jedan od hit likova iz filmova osamdesetih bio je drski, vrckavi i smiješni Axel Foley koji je čak i najteže policijske zadatke uvijek rješavao na svoju ruku. Nakon 35 godina od prvog filma, snima se četvrti nastavak ove legendarne krimi-komedije s Eddiejem Murphyjem u glavnoj ulozi.

Nakon godina razrađivanja, film o poznatom policajcu Axelu Foleyu bez dlake na jeziku dobit će i svoj četvrti nastavak. Netflix je u suradnji s Paramountom pristao na realizaciju projekta, a "policajca s Beverly Hillsa" ponovno će glumiti vrckavi Eddie Murphy. Iako još nije poznato kada će se film početi snimati, Murphy je rekao da će se filmu posvetiti nakon što završi tekuće projekte.

"Da, policajac će doći na red nakon što snimimo novi nastavak "Princ oktriva Ameriku", a onda ću ponovno doći na pozornicu i raditi stand-up komediju ", otkrio je glumac za magazin Collider. "Mogu se popeti na pozornicu i odraditi stand-up. Ako mi neki dobar filmaš ponudi ulogu u nekom zanimljivom filmu, pristat ću na to, ali ne planiram snimati dva, tri filma godišnje kao u mlađim danima jer se želim posvetiti obitelji", dodao je.

Prvi film o drskom policajcu bez skrupula došao je na filmska platna 1984., a njegov drugi nastavak tri godine kasnije. Kako treći nastavak 1994. nije polučio rezultate kao prva dva, četvrti nije bio u planu, no vremena se mijenjaju te ljudi filmove sve više gledaju u udobnosti svoga doma. Stoga, ne čudi da su se producenti odlučili udružiti s najpopularnijim streaming servisom jer znaju da bi nastavak hita iz osamdesetih jedino tamo mogao proći.

Linker
18. travanj 2024 22:47