PROMO
VIKEND DESTINACIJA

Samo sat i pol od Zagreba: Ovaj boutique hotel na moru ima wellness zonu i - craft rakijarnicu

Dobra pozicija, cjelogodišnji sadržaji, luksuzni smještaj i odlične vinarije razlog su zašto je sjeverni Jadran postao popularan među suvremenim putnicima.

Dobra pozicija, cjelogodišnji sadržaji, luksuzni smještaj i odlične vinarije razlog su zašto je sjeverni Jadran postao popularan među suvremenim putnicima.

Crikvenička rivijera, jedno od najstarijih odmarališta na Mediteranu, doista je poput vina - s godinama sve bolja i atraktivnija. Idealna je destinacija za moderne putnike željne vrhunskog provoda u svim varijantama i zato, za razliku od mnogih drugih odredišta na Jadranu, ima što za ponuditi i izvan ljetnih mjeseci. Kulturni i sportski sadržaji organiziraju se, naime, tijekom cijele godine, a dodatna prednost je blizina Rijeke, Zagreba i Ljubljane.

image

Crikvenica je destinacija za cjelogodišnji turizam

PROMO

Što vidjeti i doživjeti u tom dijelu Kvarnera? U Muzeju grada Crikvenice može se naučiti mnogo o bogatoj kulturnopovijesnoj baštini toga kraja, hedonističke strasti zadovoljiti u Vinodolskoj dolini, gdje su Grand Estate Village Winery i Vinarija Pavlomir, a tu je i prvoklasni smještaj. Najvažnija hotelska kompanija na Crikveničkoj rivijeri i jedna od većih u hrvatskom turizmu je Jadran Hoteli & Kampovi, koja slavi 60. rođendan.

image

U sklopu hotela Esplanade je i bazen

PROMO

Pripada joj i Boutique Hotel Esplanade, koji je smješten uz obalu, ali i blizu centra Crikvenice. Njegova povijest seže u 1930. pa spaja izvornost i suvremeni dizajn. Gostima nudi sve što je potrebno da bi se održao visok standard - od vrhunskih personaliziranih usluga, interneta, parkirališta i udobnih soba, do wellness i spa tretmana. Tu je i izravan pristup prekrasnim plažama, s kojih se vide najljepši zalasci sunca.

image

Gastronomija je spoj tradicionalnog i modernog

PROMO

Oduševljava i gastronomskom ponudom koja se temelji na tradiciji i lokalnim namirnicama, no u ponudi su i internacionalna jela. Sve zajedno ima tendenciju fine dininga. Posebnost je i hotelska rakijarnica Hall of Fame, koja nudi impresivan izbor od čak 101 craft rakije iz cijele Hrvatske.

image

Turiste mame i lijepe crikveničke plaže

PROMO

“Crikvenička rivijera itekako ima snagu omiljene turističke destinacije po svim aspektima i sigurna sam da je možemo ponovo izdignuti na mjesto koje joj pripada. Naša vrata ka Europi i auto destinacija na dohvat ruke, prepoznata kao oaza wellbeinga, s divnim prirodnim okruženjem, zdravstvenim obilježjima te logistikom za sportski, odmorišni, obiteljski i poslovni turizam. Sve je to sažeto u ovoj pomalo zaboravljenoj destinaciji”, kaže Irina Tomić, predsjednica Uprave Jadran Hotela i Kampova, dodajući kako joj je želja posvetiti se rebrandingu i repozicioniranju kompanije i grada.

image

Ljubitelje povijesti oduševljava Muzej grada Crikvenice

PROMO

Imaju širok spektar sadržaja za zabavu, rekreaciju i opuštanje, uključujući bazene, wellness centre, restorane, barove i razne aktivnosti na otvorenom. Ova raznolikost privlači sve profile gostiju, pa i one koji u Crikvenici nisu nužno zbog turizma. Zahvaljujući moderno opremljenim konferencijskim dvoranama Jadran Hotela i Kampova, ondje je moguće organizirati poslovne susrete i konferencije.

Linker
26. travanj 2024 19:48