Daleki svemir

Adam Sandler u dosad nezamislivoj ulozi: Objavljen je trailer Netflixovog SF drame "Spaceman"

Glumac kojeg smo navikli gledati u komedijama u novom filmu tumači lik astronauta kojem propada brak, a zapeo je u usamljenoj istraživačkoj misiji na rubu Sunčevog sustava pa prihvaća neuobičajenu pomoć ne bi li opet osvojio suprugu.

Američkog glumca Adama Sandlera navikli smo gledati u zabavnim i romantičnim filmovima. No streaming div Netflix predstavlja popularnog glumca u drugačijem projektu, SF filmu "Spaceman" u kojem tumači glavu ulogu astronauta. U nedavno objavljenom, prvom teaseru za film koji će se moći pogledati od 1. ožujka 2024., otkriva se da je riječ o susretu astronauta s tajanstvenim, vanzemaljskim stvorenjem. U filmu koji je režirao Johan Renck, glas alienu posudio je glumac Paul Dano, a obrađuje temu o visokoj cijeni koju istraživači svemira plaćaju u privatnom životu. Naime, Sandlerov lik, astronaut Jakub, "boravi šest mjeseci u usamljenoj istraživačkoj misiji na rubu Sunčevog sustava i shvaća da ga brak koji je ostavio na Zemlji možda neće dočekati kad se vrati".

"Stvarno sam želio da upravo on glumi u filmu jer sam želio izvedbu koja nema nikakve veze s Adamom Sandlerom kakvog svi poznajemo," rekao je redatelj Johan.

image

Adam Sandler u filmu "Spaceman"

NETFLIX

Astronauta muči narušen odnos sa suprugom Lenkom, koju glumi Carey Mulligan. Ne bi li izgladio bračne nesuglasice, prihvaća pomoć tajanstvenog stvorenja Hanuša koje se skriva u utrobi svemirskog broda, prenosi portal The Verge. Sporedne uloge u filmu koji na Netflix stiže u ožujku 2024. tumače velika glumačka imena, Lena Olin, Isabella Rossellini te svima znani indijski glumac s holivudskom adresom, Kunal Nayyar.

image

Sa suprugom Jackie na nedavnoj premijeri filma ‘Leo‘

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Linker
11. travanj 2024 09:36