20TH CENTURY STUDIOS/PLANET/PLANET/PROFIMEDIA
All Of Us Strangers

Andrew Scott i Paul Mescal kao ljubavnici: Stigao trailer za film koji želimo gledati

U filmu koji je ekranizacija romana "Strangers" imat ćemo priliku gledati zvijezdu serije "Fleabag", seksi svećenika Andrewa Scotta i miljenika publike Paula Mescala koji nas je osvojio ulogom u seriji "Normal People".

U filmu koji je ekranizacija romana "Strangers" imat ćemo priliku gledati zvijezdu serije "Fleabag", seksi svećenika Andrewa Scotta i miljenika publike Paula Mescala koji nas je osvojio ulogom u seriji "Normal People".

Prvi trailer za film "All Of Us Strangers" prikazuje ljubavnu priču između Paula Mescala i Andrewa Scotta. Glumci igraju susjede koji nakon slučajnog susreta postanu ljubavnici - scenarist Adama (Scott) i zagonetni Harry (Mescal) upustit će se u ljubavnu vezu, ali će ih progoniti događaji iz prošlosti. Naime, Adam se vraća u svoj obiteljski dom nakon što nakon 30 godina sazna da su njegovi roditelji - koje igraju Claire Foy i Jamie Bell - ipak živi.

Film režira Andrew Haigh, a radi se o adaptaciji japanskog psihološkog romana "Strangers", Taichija Yamade. Ovo nije prvi film u kojem glavne uloge ima gay par - romantičnu dramu "Weekend" režirao je 2017. godine. Haigh je pohvalio svoje glavne glumce - Mescala i Scotta - priznavši kako su odradili odličan posao, osobito kod snimanja scena seksa jer je kemija bila prisutna od samog početka. Redatelj je isto tako otkrio kako je kod režiranja bio odlučan samo u tome da će Adama glumiti gay glumac i zbog toga je ulogu na kraju pripala Andrewu Scottu.

Dodao je da ne smatra da samo homoseksualni glumci trebaju glumiti homoseksualne likove. "Nisam od onih ljudi koji smatraju da je potrebno angažirati queer glumca ako je queer uloga. Za ovu ulogu sam se tako odlučio jer sam pokušao razlučiti neke nijanse određene generacije homoseksualca", istaknuo je.

Glumac Paul Mescal postao je poznat zajedno s glumicom Daisy- Edgar Jones u seriji "Normal People", seriji koja prikazuje ljubavnu vezu dvoje adolescenata, kasnije odraslih ljudi. Za svoju ulogu Mescal je osvojio nagradu BAFTA-e, a također je bio i nominiran za nagradu Emmy u kategoriji najboljeg glumca. U 2021. godini glumio je u Netflixovom filmu "The Lost Daughter" s oskarovkom Olivijom Colman. Ove godine bio je nominiran za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg glumca za film "Aftersun", gdje glumi oca koji provodi ljeto sa svojom kćeri. U sretnoj je vezi s pjevačicom Phoebe Bridgers.

Andrew Scott se proslavio ulogom u seriji "Sherlock", a istaknuo se i kao zlikovac u zadnjem dijelu Jamesa Bonda "No Time to Die". Karijeru je započeo sa 17 godina, a publika ga također pamti po ulozi zgodnog svećenika u humorističnoj seriji "Fleabag". Osim što je glumac, Scott je veliki zagovornik LGBTQ+ prava.

Film "All Of Us Stranger" bit će premijerno prikazan na Filmskom festivalu u New Yorku, dok se u kinima očekuje krajem godine - u američku distribuciju stiže 22. prosinca.

Linker
30. travanj 2024 05:20