NOVI ZAPLET

Carrie opet pred oltarom? Sarah Jessica Parker u kultnoj vjenčanici na setu ‘I tek tako‘

Istu vjenčanicu s potpisom Vivienne Westwood Carrie je nosila u filmu ‘Sex i grad‘ 2008. godine, kada se trebala udati za Facu.

Čini se kako bi u novoj sezoni "I tek tako...", HBO-ovog spin-offa "Seksa i grada", Carrie Bradshaw mogla ponovno stati pred oltar. Naime, na najnovijim se fotografijama sa seta Sarah Jessica Parker pojavljuje u vjenčanici s potpisom Vivienne Westwood, koju je nosila na vjenčanju s Facom.

Uz raskošnu bijelu haljinu Sarah je nosila ogrtač u plavozelenoj boji s pripadajućim dugim rukavicama, a styling je upotpunila satenskim štiklama te upečatljivim oglavljem s mrežicom i plavim perjem.

image

Sarah Jessica Parker u Vivienne Westwood vjenčanici

JOSE PEREZ BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Glavna junakinja popularne serije ovu je kultnu haljinu posljednji put nosila u filmu "Seks i grad" iz 2008. godine., kada se trebala udati za svoju dugogodišnju ljubav Facu. Međutim, kao što se fanovi franšize zasigurno sjećaju, Faca je Bradshaw ostavio pred oltarom zbog stresa i straha od obvezivanja.

Ipak, jedno je sigurno - Carrie i Faca u nadolazećoj sezoni zasigurno neće dobiti drugu šansu. Naime, zavodnik Faca preminuo je u premijernoj epizodi "I tek tako", što je naljutilo brojne od zagriženih obožavatelja serije.

image

Snimanje nove sezone ‘I tek tako‘

STEVESANDS NEWYORKNEWSWIRE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Međutim, poznato je kako će se u drugoj sezoni pojaviti jedna druga Carriena stara ljubav, slatki i dobrodušni dizajner namještaja Aiden Shaw. U kolovozu je potvrđeno da će Aidana ponovno igrati John Corbett i to u "značajnom nizu od više epizoda".

Carrie i Aidan posljednji put su se susreli u filmu "Seks i grad 2", a tada su se poljubili iako su oboje bili zauzeti. Naime, Aidan je nakon prekida s Carrie oženio svoju kolegicu Kathy, te s njom dobio troje djece.

image

Sarah Jessica Parker i Kristen Davis

STEVESANDS NEWYORKNEWSWIRE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
14. travanj 2024 18:28