omiljeni glazbenici

Četiri godine nakon hvaljenog albuma "Digitalno nebo", Psihomodo pop ima novu pjesmu

Poznati rock bend objavio je singl "Dižeš me", a uskoro ćemo moći i uživati u novom albumu benda.

Četiri godine nakon nagrađivanog i hvaljenog albuma "Digitalno nebo", rock‘n‘roll bend Psihomodo pop ima novi singl. "Dižeš me" je kratka i slatka ljubavna posveta onoj posebnoj osobi uz koju je baš sve lakše i ljepše. "Lirska kompozicija lebdećeg karaktera u tipičnom stilu Psihomodo popa", kazao je Davor Gobac. Novom pjesmom, bend je najavio i novi studijski album "Vjerujem u čuda", koji će slušateljima predstaviti u godini novih prilika.

U pravoj Psihomodopop maniri, "Dižeš me" je glazbena poslastica čiji naslov sugerira ritmičnu i energičnu vožnju kroz ljubavni odnos. Žustri uvod prepoznatljive ritam mašine i muzički sklad omiljenih "Psihića", donosi karakteristični rokenrol izričaj uz kojeg cupkanje starta instinktivno na prvu. Nova pjesma još jedan je dokaz zašto je Psihomodo pop nezaobilazno ime na glazbenoj sceni. Njihova autentičnost, energija i maštovitost već godinama uspješno odgajaju i spajaju generacije ljubitelja dobre glazbe.

image

Novom pjesmom, bend je najavio i novi studijski album "Vjerujem u čuda"

PRESS

"Dižeš me" glazbeno i tekstualno potpisuje Davor Gobac, brass aranžmane Ivan Arnold dok ostali aranžmani i produkcija nose potpis Srđana Sekulovića Skansija. Prateći video djelo je njihovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Radislava Jovanova Gonza koji je trenutno u finiširanju dokumentarnog filma o PMP-u, a kojeg ćemo uskoro moći i vidjeti.

Linker
23. travanj 2024 20:14