PROFIMEDIA
Nova lokacija

Emily u Rimu? Donosimo sve detalje o nadolazećoj sezoni popularne Neflixove serije!

Četvrta sezona "Emily u Parizu" nema potvrđen datum izlaska, ali Lily Collins je iznijela nekoliko zanimljivih detalja.

Četvrta sezona "Emily u Parizu" nema potvrđen datum izlaska, ali Lily Collins je iznijela nekoliko zanimljivih detalja.

"Pripremamo se za četvrtu sezonu "Emily u Parizu" i jako smo uzbuđeni da vidimo što je sljedeće za Emily. Može se reći da smo prošlu sezonu završili dramatično. Iznenađenje! Ne završava tu", rekla je Lily Collins u videu koji je prikazan tijekom Netflixovog eventa u Brazilu. "Ono što vam mogu reći jest da vas čeka više zabave, više mode i, naravno, više drame. Emily će morati odlučiti je li sve što je ikada željela doista ono što joj treba. I dok će Emilyno srce uvijek biti vjerno Parizu, njezin život ove sezone ima neočekivane preokrete. Nemojte se iznenaditi ako ju pronađete na rimskim praznicima".

Finale posljednje sezone bilo je prilično eksplozivno. Otkazano je jedno vjenčanje, jedan par je prekinuo, otkrivena je tajna trudnoća i još mnogo toga. Budući da svi s nestrpljenjem čekamo novu sezonu, saznali smo neke informacije o tome što sve možemo očekivati.

image
PROFIMEDIA

U siječnju 2022., nakon premijere druge sezone, potvrđeno je da će serija dobiti treću i četvrtu sezonu.

Znamo, prema Varietyju, da su treća i četvrta sezona "Emily u Parizu" snimljene jedna za drugom, ali još nema potvrđenog datuma premijere za četvrtu sezonu. Druga i treća sezona serije premijerno su prikazane neposredno prije Božića, pa mnogi pretpostavljaju da bi premijera mogla biti u prosincu 2023., ali budući da su se snimale dvije sezone istodobno, četvrta sezona mogla bi biti premijerno prikazana i ranije.

Lily Collins vratit će se kao titularna Emily Cooper, a nije bilo najavljenih promjena s ostatkom redovne glumačke postave. Jedina glumica koja se vjerojatno neće vratiti je Kate Walsh, jer se njezin lik, Madeline, vratio u Chicago u trećoj sezoni.

U nedavnom intervjuu za Glamour, kreator Darren Star rekao je da se ne protivi tome da se Kim Cattrall pridruži seriji. “Pod pravim okolnostima, definitivno,” rekao je. “Ali nisam veliki pristalica samo dodjele uloga u svrhu dodjele uloga. I za Kim također. Ali definitivno osjećam da bi unijela veliku energiju u seriju”. Cattrall je prisustvovala premijeri treće sezone, potaknuvši glasine da se pridružila seriji, iako se nije pojavila u trećoj sezoni.

Nova sezona odgovorit će na pitanja koja su ostala visjeti u zraku nakon završetka treće sezone. Star je za TV Guide izjavio da će nova sezona se više pozabaviti osobnim i poslovnim odnosima i kako se oni sukobljavaju. "Emily ce i dalje raditi s Alfiejem, Gabrielom i Camille. Ti radni odnosi stvarno su puni emocionalnih sukoba", rekao je Star čime je ujedno potvrdio povratak ta tri lika.

Iako je Lily rekla da se pripremimo za praznike u Rimu, ne zna se hoće li ti praznici trajati samo jednu sezonu ili se radnja cijele sezone seli u Italiju. Međutim, ono što je sigurno je da će njezino srce uvijek pripadati Parizu.

Linker
27. travanj 2024 08:02