novi hit

"Fair Play": Netflix novim filmom najavljuje povratak erotskog trilera

Gledatelji su oduševljeni ovim psihotrilerom čija radnja prati napetosti u vezi nakon promaknuća na poslu.

Novi film na streaming platformi Netflix donosi erotski triler "Fair Play" koji je napisala i režirala Chloe Domont, a glavne uloge ima zvijezda serije "Bridgerton", Phoebe Dynevor te Alden Ehrenreich. Mnogi kažu da je film kombinacija filmova u kojem je glumio Michael Douglas: "Wall Street", "Disclosure" i "The War od the Roses" zbog seksualnih napetosti i rada u financijskim tvrtkama.

Priča prati Lukea i Emily koji rade u istoj financijskoj tvrtki, a njihova vatrena romantična veza se ubrzo "ohladi" kada ona postigne unaprjeđenje za kojim je i Luke žudio. "Film slučajno ima neke zabavne scene seksa", odgovorila je redateljica Domont za Yahoo Entertainment kada su je pitali hoće li "Fair Play" postati najseksepilniji film na Netflixu. Osim što donosi seksualnu napetost, film također istražuje rodnu dinamiku na radnim mjestima u kojima dominiraju muškarci, ali i napetosti u romantičnoj vezi kada se dođe do promaknuća u karijeri.

Nakon Sundance festivala, veliki dio šuškanja oko filma usredotočio se na iskrenu seksualnost u filmu koja se sve rjeđe viđa u filmovima velikih studija, čak i u nezavisnim filmovima. Redateljica je istaknula da su na setu surađivali s koordinatorom intimnosti za sve scene seksa u filmu, što je uključivalo i mučan posljednji susret u kojem Luke siluje Emily u kupaonici restorana nakon što im se veza raspala. "Ovo je par koji je imao životinjsku žudnju jedno za drugim na početku filma, ali čim se Luke počne osjećati nesigurno, ne može to dati Emily. Namjerno sam napravila triler o dinamici moći na najružnijoj razini, tako da je moralo eskalirati u tom konačnom trenutku", objasnila je Domont.

Film "Flair Play" dobio je impresivnu ocjenu kritičara na Rotten Tomatoesu od 87 posto, iako je publika filmu dala ocjenu od 55 posto. Na IMDb-u, film ima ocjenu 6.6/10 gdje je glasovalo gotovo šest tisuća korisnika i nalazi se na 20. mjestu po popularnosti.

Linker
01. travanj 2024 03:23