BEI/SHUTTERSTOCK
SELFISH

Fanovi na zadatku: Pjesma Britney Spears iz 2011. nadmašila je novi singl Justina Timberlakea

Par je bio zajedno od 1999. do 2002. godine, a detalje koji slavnom pjevaču ne idu u korist - i zbog kojih je na meti njezinih obožavatelja - otkriveni su lani, u njezinim memoarima "Žena u meni".

Par je bio zajedno od 1999. do 2002. godine, a detalje koji slavnom pjevaču ne idu u korist - i zbog kojih je na meti njezinih obožavatelja - otkriveni su lani, u njezinim memoarima "Žena u meni".

Pjevač i glumac Justin Timberlake 25. siječnja objavio je pjesmu "Selfish" s kojom se vratio na scenu te najavio i novi album "Everything I Thought It Was" koji izlazi 15. ožujka. Ipak, njegov povratak glazbi šest godina nakon albuma "Man of the Woods" nije prošao kako je očekivao jer su se aktivirali obožavatelji njegove bivše djevojke Britney Spears i uspjeli pozicionirati njezinu istoimenu pjesmu iz 2011. godine, koja je objavljena na albumu "Femme Fatale", iznad njegovog novoobjavljenog singla.

Naime, na streaming platformi iTunes njezina pjesma "Selfish" nalazi se na prvom mjestu, dok je Timberlakeov "Selfish" tek na četvrtom, a kampanja protiv njega odvija se i na društvenoj mreži X (bivšem Twitteru) gdje njezini fanovi apeliraju na radio stanice da emitiraju isključivo njezinu pjesmu iz 2011. godine.

Iako je Justin Timberlake planirao svoj veliki povratak nakon što mu prošli album nije baš pretjerano dobro prihvaćen, čini se da je pred njim poprilično težak zadatak jer mora popraviti - osim glazbe -i svoj imidž. Naime, nakon što je prije nekoliko godina uhvaćen u preljubu, lani je Britney Spears u svojim memoarima otkrila mnoge nepoznate detalje iz njihovog života kada su na početku svojih karijera bili par - od 1999. do 2002. godine.

Pop princeza je u knjizi "Žena u meni" otkrila da je ostala trudna s pjevačem kada je imala 19 godina, ali da Justin nije želio zadržati dijete jer je smatrao da su premladi za ulogu roditelja zbog čega je Spears odlučila pobaciti. Priznala je i kako joj Justin nije bio podrška te da ju je cijelo vrijeme varao s drugim ženama te na kraju prekinuo vezu poslavši joj poruku na mobitel. Britney ga je optužila i kako je iskoristio njezinu popularnost nakon prekida i nakon što je napustio boy bend ‘N Sync kako bi pokrenuo solo karijeru tako što je pjesmama dao naslutiti kako ga je varala i kako je ona kriva za njihov kraj - čime je dobio naklonost javnosti.

image

Justin i Britney bili su zajedno od 1999. do 2002. godine, a detalje njihove veze otkrila je u "Žena u meni"

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Osam najšokantnijih detalja iz memoara Britney Spears

Linker
27. travanj 2024 13:59