PAT POPE/SHUTTERSTOCK
COACHELLA SPAJA

Fanovi su oduševljeni vijestima: No Doubt se vraća

Poznati festival Coachella održava se u travnju, a neka od imena koja će na njemu nastupiti su Lana Del Rey, Tyler, the Creator i Doja Cat te sada najavljeni No Doubt.

Poznati festival Coachella održava se u travnju, a neka od imena koja će na njemu nastupiti su Lana Del Rey, Tyler, the Creator i Doja Cat te sada najavljeni No Doubt.

Nakon deset godina, američka glazbena skupina No Doubt se ponovno okuplja na poznatom festivalu Coachella, koji će se održavati dva vikenda - od 12. do 14. i od 19. do 21. travnja. Vijest o ponovnom okupljanju objavili su na X-u, bivšem Twitteru uz opis: "Vidimo se u pustinji ovog travnja". Na poznatom festivalu uz omiljeni bend iz devedesetih nastupit ćei Lana Del Rey, Tyler, the Creator i Doja Cat.

Bend je najavio svoj povratak i videom na Instagramu u kojem pjevačica Gwen Stefani, basist Tony Kanal, bubnjar Adrian Young i gitarist Tom Dumont govore o danima u bendu dok u pozadini svira "Just a Girl". Njihov nastup na popularnom festivalu mogao bi biti najava i nečeg većeg s obzirom na to da će iduće godine biti 30. godišnjica njihovog hit albuma "Tragic Kingdoms" na kojem se nalaze pjesme “Just a Girl,” “Spiderwebs” i “Don’t Speak.

Bend No Doubt osnovan je 1986. godine u Anaheimu, u Kaliforniji. Proslavili su se devedesetih godina svojim pjesmama u kojima su koketirali s različitim žanrovima. Osvojili su dva Grammyja - za najbolju pop izvedbu za pjesmu "Hey Baby" 2002. godine i za najbolji pop album "Rock Steady" 2003. godine.

Grupa se razišla 2004. godine, nakon čega je Gwen nastavila solo karijeru u kojoj je veliki uspjeh ostvarila s pjesmama "Hollaback Girl", "The Sweet Escape" i "Rich Girl". Američki bend ponovno se okupio 2012. godine kada su izdali novi album "Push and Shove", a 2013. su najavili da ponovno uzimaju stanku. Obožavatelji se sada nadaju kako će popularni bend najaviti turneju povodom albuma koji im je zajamčio svjetsku slavu, a čiji je hit "Don‘t Speak" lani na YouTubeu prikupio milijardu pregleda.

Linker
27. travanj 2024 06:22