Prvi traileri

Filmska jesen: Ovo su naslovi koje s nestrpljenjem očekujemo

Kraj godine donosi nam mnoštvo zanimljivih filmova što u kinodvoranama što u udobnosti vlastitog doma.

Fair Play

Neočekivano unapređenje u okrutnoj tvrtki za hedge fondove gura vezu novo zaručenog para, Emily i Lukea, na rub. Glavne uloge u filmu tumače Phoebe Dynevor i Alden Ehrenreich. Film će biti objavljen u ograničenim kinima 29. rujna, nakon čega, 13. listopada dolazi na Netflix.

She Came to Me

Skladatelj Steven Lauddem kreativno je blokiran i ne može završiti partituru za svoju veliku povratničku operu. Po nagovoru supruge Patricije kreće u potragu za inspiracijom. Steven susreće Katrinu, kapetanicu na tegljaču, koja ga poziva na svoj brod, a njih dvoje završe u krevetu. Ova avantura posluži mu kao priča za njegovu novu operu. Glaven uloge u filmu pripale su Peteru Dinklageu, Anne Hathaway i Marisi Tomei. Film u kina dolazi krajem rujna.

Saltburn

Smješten sredinom 2000-ih i sniman na različitim lokacijama diljem Ujedinjenog Kraljevstva, film prati Olivera Quicka studenta koji se bori pronaći svoje mjesto na Sveučilištu Oxford. Oliver na poziv aristokrata Felixa Cattona odlazi u Saltburn, imanje ekscentrične obitelji Catton gdje provodi nezaboravno ljeto. U glavnim ulogama našli su se Barry Keoghan i Jacob Elordi, a režiju i scenarij potpisuje Emerald Fennell. Film u kina dolazi početkom prosinca.

Ferrari

Bankrot vreba tvrtku koju su Enzo i Laura Ferrari izgradili iz temelja. Njihov nestabilni brak razoren je gubitkom sina Dina, a Enzo se bori da prizna sina Piera kojeg je dobio s ljubavnicom Linom Mardi. Ferrari se upušta u opasnu utrku od 1000 milja po Italiji, Mille Miglia. Zvjezdanu glumačku postavu čine Adam Driver, Penélope Cruz i Shailene Woodley. Biografska sportska drama u kina dolazi na Božić.

Maestro

Vrhunska, neustrašiva ljubavna priča prikazuje doživotnu vezu američkog dirigenta-skladatelja Leonarda Bernsteina i glumice Felicije Montealegre Cohn Bernstein. Bračni par Bernstein u filmu glume Bradley Cooper i Carey Mulligan. “Maestro” će svoju premijeru imati u rujnu na Venecijanskom filmskom festivalu, a na Netflixu će biti dostupan 20. prosinca.

Linker
24. travanj 2024 05:42