NOVI IZAZOVI

I tek tako, Aidan se vratio: Pogledajte prvi trailer za drugu sezonu nastavka ‘Seksa i grada‘

“I tek tako, shvatila sam da je neke stvari bolje ostaviti u prošlosti. Ali možda… ne sve”, govori Carrie, ugledavši svoju staru ljubav, Aidana (John Corbett), kako stoji pred stepenicama njezinog stana.

Trailer za drugu sezonu serije "I tek tako...", nastavka kultnog "Seksa i grada", napokon je vani. Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) ponovno su na okupu, spremne za suočavanje s novim izazovima. U traileru tako doznajemo da će Miranda nastaviti romansu s komičarkom Che Diaz, Charlotte će morati prihvatiti promjene u životu svoje kćeri tinejdžerice, dok će Carrie pokušati izliječiti tugu s "puno seksa".

“I tek tako, shvatila sam da je neke stvari bolje ostaviti u prošlosti. Ali možda… ne sve”, govori Carrie, ugledavši svoju staru ljubav, Aidana (John Corbett), kako stoji pred stepenicama njezinog stana. Trailer završava njihovim dugoočekivanim susretom, pa se čini kako ćemo morati pričekati do lipnja kako bismo saznali nešto više o njihovom odnosu.

Podsjećamo, uigranom ansamblu "Seksa i grada" u prvoj sezoni "I tek tako..." pridružili su se novi likovi koje tumače Nicole Ari Parker, Sarita Choudhury, Karen Pittman i Sara Ramírez. Izvršni producent Michael Patrick King je prošlog proljeća rekao da je jedan od njegovih ciljeva za drugu sezonu bio učiniti nove članove glumačke ekipe dijelom veće grupe prijatelja. Prva sezona, koja se počela prikazivati krajem 2021. godine, izazvala je poprilično podijeljena mišljenja među gledateljima, ponajviše zbog novih likova (i nedostatka starih). Ipak, "I tek tako..." je nakon svoje premijere bila je najuspješnija originalna serija od lansiranja HBO Maxa.

Linker
16. travanj 2024 23:05