Sarah Jessica Parker, Chris Noth, Cynthia Nixon i Kristen Davis

 SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Fanovi kritiziraju

‘I tek tako...‘ stići će nam i treća sezona: Samo je pitanje kad i u kojoj postavi

Ovog tjedna stiže finalna epizoda druge sezone, a govorkanja o trećoj sada su potvrđena. Međutim, društvene mreže vrve kritikama obožavatelja.

Ovog tjedna stiže finalna epizoda druge sezone, a govorkanja o trećoj sada su potvrđena. Međutim, društvene mreže vrve kritikama obožavatelja.

Bliži se finalna epizoda druge sezone serije "I tek tako...", a iz HBO Maxa stiže potvrda o novoj, trećoj sezoni. "Kako se bližimo iščekivanoj finalnoj epizodi u četvrtak, podižemo svoje Cosmose Michaelu Patricku Kingu i njegovom veličanstvenom timu pisaca, producenata, glumaca i ostale ekipe koji nas nastavljaju šarmirati, 25 godina poslije, s dinamičnim prijateljstvom i angažirajućom pričom. Ne možemo dočekati da publika vidi gdje će treća sezona odvesti naše najdraže Njujorčane." izjavila je Sarah Aubrey, voditeljica originalnog sadržaja mreže.

Prve dvije sezone kod publike su izazvale mješovite reakcije, neki su oduševljeni prilikom da još koju sezonu uživaju u pričama likova koje su zavoljeli prije više od 20 godina, dok su drugi iz epizode u epizodu pronalazili mane kako u samoj priči tako i u likovima, osobito pridošlicama. Bilo kako bilo, u ove dvije sezone oprostili smo se od Face, Charlotte se kao majka vratila na posao, Miranda otkriva svoju seksualnost, a Carrie se ponovo sastaje s Aidenom.

Upoznali smo i neke nove likove poput Mirandine nove ljubavi, nebinarne komičarke Che Diaz koju glumi Sara Ramirez, Dr. Nya Wallace, Seemae Patel i Lise Todd Wexley. Međutim, obožavatelji originalne serije nikako nisu mogli preboljeti izostanak omiljenog lika Samanthe Jones pa je najava njezinog kratkog pojavljivanja u drugoj sezoni glasno odjeknula društvenim mrežama i izazvala opće oduševljenje obožavatelja.

Iako je jasno da su vrlo male šanse da se Kim Cattrall vrati u stalnu postavu, ostaje tek vidjeti koje će se priče osmisliti za postojeće likove za koje je povratak najizgledniji.

"Oduševljeni smo što ćemo provesti još vremena u svijetu "Seksa i grada", pričajući nove priče o ovim srodnim i ambicioznim likovima koje utjelovljuju sjajni glumci", izjavio je scenarist, redatelj i producent serije Michael Patrick King. Međutim, kako trenutno stoje stvari, datum početka snimanja, a da ne govorimo o datumu objave nove sezone, poprilično je upitan. Naime, zbog štrajkova u Hollywoodu trenutno ne samo da se ništa ne snima nego se i ništa ne piše stoga postoji velika vjerojatnost da ćemo na novu sezonu čekati i dulje od godine, a možda čak i više.

U isto vrijeme na internetu se vodi burna kampanja protiv jednog od likova. Lik Che, bivša Mirandina ljubavnica, veliki je trn u oku obožavateljima serije koji vrlo glasno traže njezino izbacivanje iz serije. "Molim vas bez Che! Svi smo mišljenja da uništava franšizu! Prestanite izgleda toliko lažno!", "Ali, možete li se riješiti Che, molim vas?!", "Molim vas maknite Che iz serije. Oni su nesnosni š***i. Dosta nam je. Hvala." samo su neki od komentara koji su obožavatelji objavili nakon izlaska informacije o trećoj sezoni.

Neki su otišli i korak dalje kritizirajuće seriju općenito pritom tražeći da se ukine. "Ovo je najgora serija. Vidjela sam bolje Hallmarkove božićne filmove.", "Nikad nećemo biti slobodni.", "Ova sezona je bila smeće. Molim vas pronađite bolje pisce." komentirali su nezadovoljni obožavatelji originalne serije...

Linker
27. travanj 2024 00:48