INSTAGRAM THE FLIGHT ATTENDANT
CRNA KOMEDIJA

Ipak ništa od treće sezone: Nakon dvije sezone gasi se serija "The Flight Attendant"

Humoristična serija u kojoj glavnu ulogu igra Kaley Cuoco ipak neće doživjeti nove nastavke...

Humoristična serija u kojoj glavnu ulogu igra Kaley Cuoco ipak neće doživjeti nove nastavke...

Serija "The Flight Attendant" neće dobiti svoju treću sezonu, donosi magazin Variety. "Zahvaljujem odličnom timu s kojim smo uspjeli napraviti dvije uspješne sezone. Uloga Cassie bila je ostvarenje mojih snova i zahvalna sam svima koji su radili na ovoj seriji", rekla je glumica Kaley Cuoco.

Svoju premijeru serija je imala na streaming platformi HBO Max 2020. godine, dok je druga sezona svjetlo dana ugledala 2022. godine. "The Flight Attendant" je bila inspirirana istoimenim romanom Chrisa Bohjaliana, a kritika je posebno hvalila glumačka izvedba 38-godišnje glumice koja je za ulogu bila nominirana za Zlatni globus te za Emmy u kategoriji najbolje glumice u komediji.

Prva sezona serije prati radnju romana u kojoj upoznajemo stjuardesu Cassie Bowden čiji se život nenadano zakomplicira. Naime, Cassie se probudi pored mrtvog muškaraca koji je bio s njom na letu, a ona se naravno ničega ne sjeća pa pomisli i da ga je možda ubila. Uz sve to, Bowden se bori i s ovisnošću o alkoholu. Druga sezona prikazuje Cassie kao doušnicu CIA-e sa zadatkom da nadzire ljude između letova. Ovog puta se riješila ovisnosti i živi dobar život sve dok ponovno nije upletena u međunarodnu spletku nakon što slučajno svjedoči ubojstvu.

U seriji su, osim Kaley koju smo zavoljeli u humorističnoj seriji "The Big Bang Theory", glumili Rosie Perez, Zosia Mamet, Griffin Matthews, Deniz Akdeniz, T.R. Knight, Yasha Jackson i Audrey Grace Marshall. Obje sezone humoristične serije dostupne su na streaming platformi HBO Max.

Linker
26. travanj 2024 08:41