MATT BARON/SHUTTERSTOCK
"ETERNAL SUNSHINE"

Izašao je novi album Ariane Grande: Fanovi oduševljeni jer pruža uvid u njezin privatan život

Na sedmom studijskom albumu glazbenica je odlučila iznijeti svoju stranu priče o razvodu od bivšeg supruga Daltona Gomeza i navodnoj nevjeri.

Na sedmom studijskom albumu glazbenica je odlučila iznijeti svoju stranu priče o razvodu od bivšeg supruga Daltona Gomeza i navodnoj nevjeri.

Sedmi album "Eternal Sunshine" pjevačice, glumice i poduzetnice Ariane Grande izašao je 8. ožujka, a pop zvijezda u novim pjesmama ispričala je svoju stranu priče o razvodu s Daltonom Gomezom i novoj ljubavi - Ethanu Slateru. "Ariana misli da će ove pjesme dati uvid u puno stvari vezano uz njezin privatan život", rekao je izvor za Us Weekly.

Grande je ranije istaknula da će njezin sedmi album srušiti brojne mitove koji se vežu za njezin ljubavni životu, a dok je gostovala u emisiji "Zach Sang Show" izjavila je da je frustrirana brojnim spekulacijama koje se tiču njezinog privatnog života. "Smatram da ne moramo ići u detalje, ali postoji taj neugodan osjećaj kada vidiš da ljudi totalno krivo shvaćaju tvoj ljubavni život", kazala je.

Osim toga, 30-godišnjakinja je na Instagramu objavila da 9. ožujka izlazi spot za pjesmu "we can‘t be friends". Pjesma je već dostupna na streaming platformama, a obožavatelji su oduševljeni singlom. "Smatram da je ovo vrsta glazbe koju je oduvijek htjela stvarati. Ovo je svakako njezin najbolji album", "we can‘t be friends" je jednostavno najčarobnija izvedba na albumu", "Ova pjesma za sve one koji su je osuđivali za nevjeru. Ariana samo želi da je opet volimo i da smo opet uz nju", samo su neki od komentara na YouTubeu.

Inače, Ariana Grande u srpnju 2023. godine razvela se od agenta za nekretnine Daltona Gomeza. Svoju vezu su javnosti potvrdili u veljači 2020., a nakon toga zaručili su se u prosincu iste godine. Pred oltar su stali u svibnju 2021. na intimnoj ceremoniji u njezinom domu u Montecitu, u Kaliforniji.

Izvor blizak bivšem paru za američke medije rekao je da se njihov brak polako počeo raspadati kada je Ariana otišla snimati film "Wicked" u London. Naime, na filmskom setu je upoznala kolegu Ethana Slatera te je s njime započela ljubavnu vezu. On je tada također bio u braku sa srednjoškolskom ljubavi Lily Jay s kojim ima i jednogodišnjeg sina. Izvori bliski glumcima tvrdili su da su se Ethan i Ariana počeli viđati tek nakon što su im propali brakovi.

Ipak, vjeruje se da su se oni viđali dok je Slater bio u braku s Lily, a slučajni svjedok tome je prošlogodišnja dobitnica Oscara Michelle Yeoh. Naime, ona je na Instagramu objavila fotografiju Ethana i Ariana s proslave snimanja filma "Wicked" što je postao dokaz da su započeli ljubavnu vezu dok su oboje bili s drugim ljudima. U međuvremenu, fotografija je s društvenih mreža uklonjena, a čini se da se time više ni ne zamaraju jer Ariana i Ethan uživaju u svojoj ljubavi ne mareći više ni za poglede, a ni za komentare dežurnih ‘hejtera‘.

Linker
28. travanj 2024 08:36