SLIČNOST JE TU!

Izašle prve službene fotografije: Evo kako će William i Kate izgledati u novoj sezoni ‘Krune‘

Par se prvi put susreće na kampusu, gdje počinje nova romansa i nova budućnost

U petak je završilo snimanje posljednje, šeste sezone Netflixove hit serije "Kruna". Iako datum izlaska nije potvrđen, pretpostavlja se kako će nove epizode serije na streaming platformu stići krajem ove godine. Radnja će, između ostalog, pratiti ljubavne početke princa Williama i princeze Kate, koji su se zaljubili kao studenti na Sveučilištu St Andrew‘s.

image

Kruna

U ožujku su u javnost su procurile i prve fotografije Eda McVeyja i Meg Bellamy, koji glume Williama i Kate u studentskim danima, sa seta "Krune" u Škotskoj. Sada je Netflix objavio i njihove prve službene fotografije, na kojima hodaju ruku pod ruku ulicama škotskog grada.

image

Meg Belamy kao Kate Middleton

NETFLIX

"Dok ‘Kruna‘ ulazi u novo desetljeće, princ William počinje studirati na Sveučilištu St Andrew‘s, odlučan voditi što je moguće normalniji život dok još može. Također, Kate Middleton iz Berkshirea započinje studentski život. Dok se par prvi put susreće na kampusu, počinje nova romansa i nova budućnost", stoji u sažetku šeste sezone.

image

Ed McVey kao Prince William

Uz ljubav Willa i Kate, najvažnija tema koje će obraditi šesta sezona Emmyjem nagrađene serije jest tragična smrt princeze Diane 1997. godine. Također, očekuje se kako bi mogla uključivati i teme poput terorističkih napada 11. rujna, kraljičinog Zlatni jubilej te smrti princeze Margaret i Kraljice majke 2002. godine.

Linker
20. travanj 2024 03:22