Novi hit naslov

Jennifer Lawrence prekinula glumačku pauzu zbog ove komedije. Očekivanja su velika

Od danas u kinima možete pogledati novu komediju "Cura za sve" u kojoj je Jennifer Lawrence kakvu još niste vidjeli.

Američka glumica Jennifer Lawrence glumi u novoj raskalašenoj komediji "No Hard Feelings" koja je od sutra u kinima pod nazivom "Cura za sve", a Jennifer o njoj kaže da će "svi biti uvrijeđeni ovim filmom". Gledatelji će imati prilike vidjeti Jennifer kako puca od smijeha u filmu, a svoju je glumačku pauzu prekinula upravo zbog njega. To je ujedno i njezina prva prava uloga u komediji, koji ima ocjenu R u SAD-u, poput velikih hit komedija, kao što su "Ted", "21 Jump Street", "Mamurluk", "Djeveruše" i druge. Lawrence glumi vozačicu Montauk Ubera koja se suočava s bankrotom te prihvaća neobičan oglas za izlazak i zavodi introvertnog 19-godišnjaka kojeg glumi Andrew Barth Feldman čiji mu roditelji žele pronaći curu prije nego ode na fakultet, a za glumca to će biti debitiranje na filCutmskom platnu.

image

NEW YORK: redatelj filma sa scenaristom, i glumačkom postavom; John Phillips, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach, Gene Stupnitsky, Natalie Morales, Jennifer Lawrence, Andrew Feldman i Matthew Broderick na premijeri filma "No Hard Feelings" u NY-u

DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP

Redatelj filma je Gene Stupnitsky prema scenariju koji je napisao s Johnom Phillipsom, a Jennifer osim što glumi, dio je i produkcije filma koju čine Alexa Saksa, Naomi Odenkirk, Marca Provissiera i Justine Ciarrocchi. Film je komedija za odrasle i ima ocjenu R za seksualni sadržaj, jezik, nešto eksplicitne golotinje i kratku upotrebu droga. Stoga je i dobna preporuka za gledanje filma 15+. “No Hard Feelings” s emitiranjem počinje 21. lipnja u Velikoj Britaniji i 23. lipnja u SAD-u, a njegov prvi trailer postao je najgledaniji R-rated trailer u povijesti s preko 50 milijuna pregleda na svim platformama.

Oscarom nagrađena 32-godišnja Jennifer Lawrence i 21-godišnji Andrew Barth Feldman progovorili su o tome kako im je bilo snimati "čudnu i neugodnu" golišavu scenu noćnog kupanja za ovaj film. Prisjećajući se kako je to bilo snimati, Jennifer je rekla za People: "Duboko sam udahnula i zatim se svukla", a Andrew se složio: “Tako je. Nikad nisam sumnjao u to, ali je to definitivno bila čudna i neugodna stvar - za bilo koje ljudsko biće na planetu." Jennifer je priznala da je bila "zabrinuta" da će njezin "mladi kolega" Andrew biti super dosadan, ali osjetila je olakšanje kada je otkrila da super slažu. Lawrence se nije planirala vratiti na veliki ekran otkada se povukla iz svijeta filmova, “ali pročitala sam scenarij i bila je to najsmješnija stvar koju sam ikad pročitala, i htjela sam to napraviti odmah”, rekla je za ovaj film.

image

Glumica Jennifer Lawrence sa svojom majkom Karen Lawrence i ocem Gary Lawrence na premijeri filma "No Hard Feelings"

ANGELA WEISS AFP

Novi film Jennifer Lawrence veliki je test na kino blagajnama za nju samu, ali za komediju s R ocjenom. Predstavlja prvi pokušaj Jennifer Lawrence u stvaranju prave komedije nakon što je posljednjih nekoliko godina provela etablirajući se kao jedno od najvećih imena u Hollywoodu. Savladala je sve, od drama vrijednih nagrada do vodećih velikih franšiza poput filmova Igre gladi. Sada je spremna za ono što je nedvojbeno najveći test za Jennifer Lawrence dosad, komedija. Zasigurno joj u prilog ide činjenica da je ljudi već dugo hvale zbog njezine izvrsne nadarenosti za humor.

Linker
25. travanj 2024 16:39