Mandatory Credit: Photo by CraSH/imageSPACE/Shutterstock (13815754ul)
Joshua Jackson
Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 12 Mar 2023

 CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK CRASH/IMAGESPACE/SHUTTERSTOCK
veliki povratak

Joshua Jackson nakon deset godina dobio je ulogu u filmu i to u jednoj poznatoj franšizi

Zvijezda popularne serije ‘Dawson‘s Creek‘, koji je ljubio Katie Holmes, Diane Kruger i Jodie Turner-Smith, a danas je u vezi s oskarovkom Lupitom Nyong‘o, napravio je veliku pauzu od snimanja filmova ali je u tom periodu snimio zanimljive televizijske uloge.

Zvijezda popularne serije ‘Dawson‘s Creek‘, koji je ljubio Katie Holmes, Diane Kruger i Jodie Turner-Smith, a danas je u vezi s oskarovkom Lupitom Nyong‘o, napravio je veliku pauzu od snimanja filmova ali je u tom periodu snimio zanimljive televizijske uloge.

Kanadskom glumcu Joshui Jacksonu trebalo je deset godina da dobije novu ulogu na filmu. Zvijezdu serije ‘‘Dawson‘s Creek‘‘ posljednji put na velikom platnu gledali smo u filmu ‘‘Sky‘‘ kao detektiva Ruthera, a novi angažman dobio je u filmu ‘‘Karate Kid‘‘ u kojem će se pridružiti Ralphu Macchiju, Jackie Chanu i mladom Benu Wangu koji je za ulogu malog majstora karatea izabran prošle godine na velikoj audiciji na koju se prijavilo više od 1000 klinaca. Nije objavljeno što će Joshua Jackson točno igrati u najnovijem nastavku franšize o dječaku i njegovom učitelju borilačkih vještina, ali je poznato da bi film u kina trebao stići 13. prosinca.

image

Za ulogu u filmu ‘Aurora Borealis‘ uz Juliette Lewis,dobio je nagradu na festivalu u Ft. Lauderdaleu

REGENT ENTERTAINMENT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA REGENT ENTERTAINMENT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA
image

Katie Holmes bio je prvi ozbiljni dečko

COLUMBIA PICTURES COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

No iako Jackson deset godina nije igrao u filmovima, nije ni mirovao. Snimio je nekoliko serija među kojima je ‘‘Little Fires Everywhere‘‘ uz Reese Witherspoon te ‘‘Dr. Death‘‘ temeljenu na istinitim događajima u kojoj igra glavnu ulogu neurokirurga koji je postao zloglasan po tome što je trajno osakatio svoje pacijente, ubivši dvoje od njih.

Iako je izgradio zavidnu karijeru, bar onu što se tiče televizije, Joshua Jackson poznat je i po svom ljubavnom životu.

image

S bivšom suprugom Jodie Turner-Smith

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Prošlo ljeto s kćerkicom Juno

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

S Diane Kruger proveo je deset godina

ANDREA SPINELLI/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA

Dvije godine bio je u vezi s Katie Holmes, kolegicom iz serije ‘‘Dawson‘s Creek‘‘, pa je deset godina proveo s glumicom Diane Kruger, a 2018. oženio je britansku glumicu Jodie Turner-Smith. No brak u kojem su 2020. dobili kćer Juno Rose Dianu, raspao se krajem prošle godine, netom prije no što se saznalo da je započeo ljubavnu priču s glumicom Lupitom Nyong‘o. Vjerojatno su mu nova žena i nova uloga, dali i novi životni polet pa ćemo ga možda i češće gledati na velikom platnu.

image

Joshua Jackson i Lupita Nyong‘o potvrdili su vezu krajem prošle godine

WCP, 4CNRS, LAGOSSIPTV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
27. travanj 2024 16:01