LEVI‘S VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
fanovi oduševljeni

Justin Timberlake nakon šest godina izdao je novu pjesmu znakovitog naziva

Poznati pjevač prije nekoliko dana dao je naslutiti kako će ove godine izdati i novi album. Prvi singl je nazvao "Selfish".

Poznati pjevač prije nekoliko dana dao je naslutiti kako će ove godine izdati i novi album. Prvi singl je nazvao "Selfish".

Justin Timberlake se vratio glazbi. Poznati pjevač i glumac, na društvenim mrežama je prije nekoliko dana pustio teaser svoje nove pjesme "Selfish". Prvi je to singl u šest godina, odnosno od albuma "Man in the Woods" kojeg je objavio 2018. godine. I doista, nakon teasera, Justin je predstavio novu pjesmu i video spot. Pjesmu "Selfish" radio je s Louisom Bellom Cirkutom, Theronom Thomasom i Amy Allen. "Justin je poput vina, a pjesma je top", "Sjajna pjesma, ima mi baš vibru 2000-ih", samo su neki od oduševljenih komentara fanova.

Timberlake je očito krenuo u kampanju promocije albuma. Prije objave nove pjesme objavio je održao je "intimni" koncert u The Orpheumu u Memphisu. Naime, na koncertu za samo 1800 ljudi, Justin je otpjevao i dio svojih novih pjesama, piše TMZ.

Osim teasera pjesme, Justin je i objavio zabavan video kojim najavljuje izlazak albuma. Glavna zvijezda videa je slavni glumac Benicio del Toro s kojim je Justin 2023. godine radio Netflixov film "Reptile". A Justin je uz opis stavio "Everything I Thought It Was.", pa mnogi vjeruju da će se upravo tako zvati njegov novi nosač zvuka.

Bit će to Justinov šesti album. Tiberlake je lani objavio pjesmu s nekadašnjim bendom NSYNC. Naime, nakon gotovo 20 godina su se okupili kako bi snimili singl na novi nastavak animiranog hita "Trolls".

Linker
28. travanj 2024 11:59