Kim Kardashian

 Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock
Novi projekt

Kim Kardashian producirat će seriju o fascinantnom životu posljednje holivudske dive

Reality zvijezda i poduzetnica dobila je važnu ulogu u novom projektu koji će uprizoriti život Elizabeth Taylor kojoj se oduvijek divila, a upravo je ona odradila posljednji intervju s glumicom prije njezine smrti u ožujku 2011. godine.

Reality zvijezda i poduzetnica dobila je važnu ulogu u novom projektu koji će uprizoriti život Elizabeth Taylor kojoj se oduvijek divila, a upravo je ona odradila posljednji intervju s glumicom prije njezine smrti u ožujku 2011. godine.

Reality zvijezda i poslovna žena Kim Kardashian nastavlja graditi filmsku karijeru. Nakon uloge u seriji "American Horror Story" i komediji "The 5th Wheel" koja će se tek snimati glumica se baca u produkcijske vode. Naime, po pisanju magazina Variety 43-godišnjakinja će biti izvršna producentica nadolazeće dokumentarne serije "Elizabeth Taylor: Rebel Superstar" o legendarnoj glumici Elizabeth Taylor. Kardashian će također biti jedna od sugovornica u dokumentarcu.

Serija će prikazivati zavidne tehnike glume koje je Taylor primjenjivala na svoj rad. Isto tako će pokazati i njezin put do poslovne žene i AIDS aktivistkinje. Uz Kim, intervjue će za dokumentarac dati Elizabethina prijateljica, glumica Joan Collins, Margaret O‘Brien, bliska prijateljica Carole Bayer Sager, znanstvenik dr. Anthony Fauci koji je surađivao s Elizabeth u borbi protiv AIDS-a i brojni drugi. Kardashian je izvršna producentica zajedno s Kari Lijom i Hamishem Fergusson​om.

image

Elizabeth Taylor bila je talentirana glumica i aktivistkinja

ADAM SCULL/SHUTTERSTOCK

Četrdesettrogodišnja reality zvijezda oduvijek se divila legendarnoj glumici, a upravo je ona posljednja imala intervju s glumačkom legendom prije nego što je Elizabeth preminula 2011. godine. "Elizabeth je bila svoja, borac. Ona je dokaz da se u životu možete nastaviti razvijati, mijenjati i imati različita poglavlja u životu", rekla je Kim.

Britanska televizija BBC naručila je dokumentarac, a iza serije stoji Oscarom nagrađivana produkcijska kuća Passion Pictures. Zlatni kipić dobili su za dokumentarni film "Searching for Sugar Man" 2013. godine. Hamish Fergusson, jedan od producenata iz produkcijske kuće Passion Pictures, rekao je da je Elizabeth Taylor unikatan talent. "Jako smo uzbuđeni što imamo priliku istražiti njezin izvanredan život i nasljeđe", kazao je Fergusson.

Podsjetimo, glumica Elizabeth Taylor bila je britansko-američka glumica koja je desetljećima fascinirala svijet filma i svjetsku javnost s privatnim životom i filmskim ostvarenjima. U dugogodišnjoj karijeri osvojila je dva Oscara - prvog za film "Butterfield 8" za najbolju glumicu 1961., a drugi za film "Who‘s Afraid of Virginia Woolf?" 1967. također za najbolju glumicu.

Kako je bio zanimljiv njezin poslovni život, tako je zaintrigirala i javnost s privatnim. Naime, udavala se osam puta, a svima je sigurno najpoznatiji brak s glumcem Richardom Burtonom za kojeg se udala čak dva puta. Vjenčali su se 1964. i bili su u braku dugih deset godina te su se razveli 1974. Ipak, vidjevši da se još uvijek vole, odlučili su se vjenčali godinu nakon, ali očito im nije bilo suđeno te su se razveli 1976. godine. Nakon Burtona pred oltar je stala još dva puta - s Johnom Warnerom i s Larryjem Fortenskyjem. Elizabeth Taylor preminula je 23. ožujka 2011. u 80 godini života.

image

Udavala se osam puta, a dva je puta stala pred oltar s glumcem Richardom Burtonom

M.G.M. - ALBUM/ALBUM/PROFIME M.G.M. - ALBUM/ALBUM/PROFIME

Linker
27. travanj 2024 00:25