Kim Kardashian

 

 FX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Neprepoznatljiva

Kim Kardashian tumači dosad najveću ulogu u hororu, neke je podsjetila na Lady Gagu

Sličnost je u nedavno objavljenom teaseru "American Horror Story: Delicate" tolika da su zbunjeni fanovi i misle da je to slavna pjevačica, a ne zvijezda obiteljskog reality showa.

Sličnost je u nedavno objavljenom teaseru "American Horror Story: Delicate" tolika da su zbunjeni fanovi i misle da je to slavna pjevačica, a ne zvijezda obiteljskog reality showa.

Nedavno objavljeni teaser za novu sezonu kultne "American Horror Story: Delicate" zbunio je fanove. Učinilo im se da umjesto Emme Roberts u glavnoj te Kim Kardashian i Care Delevingne u sporednim rolama - vide Lady Gagu s početka karijere.

Naime, sve tri glumice imaju identičan "Gaga look": dugu, gotovo bijelu kosu s visoko rezanim, ravnim šiškama, naočale koje kao da su modni dodatak pop zvijezde i jako blijedu kožu. Stoga ne iznenađuje što se dramatična najava 12. sezone horor serije - čije prikazivanje počinje 20. rujna - proširila Twitterom poput požara.

"Mislio sam da je to Lady Gaga", prokomentirao je obožavatelj neprepoznatljiv izgled Kim Kardashian i njenih kolegica iz serije, a drugi su također pisali: "Kim je sada službeno Lady Gaga"; "Je li ovo stvarno Kim K?" dok je sljedeći šokirani fan zaključio: "Kim izgleda neprepoznatljivo!"

A onda je neobičan ženski lik u teaseru spustio naočale: vidjelo se da to (ipak) nije Lady Gaga iako je nedvojbeno utjecala na kreiranje vizuala. Naposljetku se vidi da je riječ o Emmi Robets, Cari Delevingne i Kim Kardashian. Vide se i klonovi s platinasto plavim perikama i njihov groteskni ples. Sablasni izgled plesačica daje naslutiti da će obožavatelje nova sezona horor serije koštati puno živaca...

image

Emma Roberts na setu 12. sezone ‘American Horror Story‘ u New Yorku

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK

Osnivačici brenda Skims i reality zvijezdi ovo nije prva glumačka uloga: tumačila je samu sebe u humorističkoj seriji "30 Rock" te u filmu "Ocean‘s Eight". Pojavila se i u romantičnoj drami filmu Tylera Perryja "Temptation: Confessions of a Marriage Counselor", no glumačka prilika koja joj je pružena u seriji, dosad je najkompleksnija.

image

Detalj sa snimanja serije

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Priča prati glavnu junakinju, Annu Alcott i njen tragičan spontani pobačaj nakon jedva uspjelog IVF-a. Junakinja se psihički lomi, vjeruje da je i dalje trudna i da joj u utrobi "nešto" raste (direktna referenca na SF klasik „Alien”), a radnja postaje sve složenija.

Poslije premijere dvanaeste sezone "American Horror Storyja" na platformi Hulu u rujnu, 26. listopada prikazat će se spin-off projekt 12. sezone, s novim strašnim pričama koje će izlaziti svaki tjedan. I ovoga puta iza serije stoji autorski tandem Ryan Murphy te Brad Falchuk, suprug holivudske glumice Gwyneth Paltrow. Osim teasera, o projektu ne otkrivaju previše. Poznat je tek detalj kako će prvi dio, čija prikazivanje počinje u rujnu na platformi Hulu, biti podijeljen u pet epizoda.

Linker
28. travanj 2024 03:49