TONI ANDABAK
“Ženska snaga”

Lorena Bućan u novoj pjesmi slavi žensku snagu i slobodu

Mlada splitska pjevačica objavila je novu pjesmu čiji su autori Ivan i Vjekoslava Huljić.

Mlada splitska pjevačica objavila je novu pjesmu čiji su autori Ivan i Vjekoslava Huljić.

Lorena Bućan, mlada glazbenica moćnog glasa iza koje su već brojne nagrade publike i struke, ali i impresivne pozicije na YouTube trendingu, predstavila je novi spot za pjesmu “Ženska snaga”. Autor glazbe je Ivan Huljić, dok stihove potpisuje Vjekoslava Huljić, a aranžman Hrvoje Domazet i Ivan Huljić.

Iznimnim vokalom Lorena je ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija kojem je bila predgrupa na nastupu u pulskoj Areni, a ovom pjesmom upravo svojim snažnim glasom odaje priznanje najvećoj snazi koja postoji - snazi žene.

image

Lorena je predstavila spot za pjesmu "Ženska snaga".

TONI ANDABAK

Novi spot pjevačice čije su pjesme "Kad si ti u pitanju", "Kako samo mater zna" i "Tvoja i gotovo", osvojile streaming platforme u Hrvatskoj na kojima broje milijunske preglede režirao je Ivan Trpimir Lozić, a ne sumnjamo da će se baš kao i spot za pjesmu ‘"Je l‘ moguće‘‘ naći među najslušanijima na YouTube trendingu.

image

Vokalom je oduševila i Erosa Ramazzottija

TONI ANDABAK

"Nova pjesma za mene uvijek znači nekakav novi list u životu. Ženska snaga je pjesma kroz koju se osjeća čista sloboda i samouvjerenost žene. Nadahnjujuća je i nadam se da će osvojiti srca svih ljudi kojima treba snaga ili se osjećaju snažnima. Jedva čekam čuti dojmove svih koji je poslušaju", rekla je Lorena.

Linker
27. travanj 2024 03:05