ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Konačno!

Miley Cyrus objavila najiščekivaniji album: Nakon hita ‘Flowers‘ stižu nove pjesme

Album "Endless Summer Vacation" konačno je vani: glazbenica ga je objavila u petak 10. ožujka, a s njim pustila je i spot za pjesmu "River".

Album "Endless Summer Vacation" konačno je vani: glazbenica ga je objavila u petak 10. ožujka, a s njim pustila je i spot za pjesmu "River".

Nakon što je pjesmom "Flowers" poharala sve ljestvice slušanosti i osvojila gotovo sva ženska srca Miley Cyrus objavila je dugoiščekivani album "Endless Summer Vacation". Glazbenica je u petak 10. ožujka objavila i novi singl "River" uz svoj osmi album kojeg je opisala kao "ljubavno pismo Los Angelesu". Ako je suditi prema najavnom singlu "Flowers" bit će ovo iznimno uspješan album i drugačiji zvuk od onog na koji smo navikli u šarolikoj Mileynoj karijeri.

image

Album ‘Endless Summer Vacation‘ Miley Cyrus

COLUMBIA PICTURES VIA BESTIMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Netom prije izlaska albuma pjevačica je opisala da će "Endless Summer Vacation" biti podijeljen na dvije strane, "AM" i "PM", koje funkcioniraju kao odvojene cjeline, a pojasnila je i pozadinu iza njihova nastanka. "‘AM‘ za mene predstavlja jutarnje vrijeme u kojem ima prpošnosti i energije, u kojem postoji potencijal novih mogućnosti - to je novi dan. A u noćnim satima, čini se da postoji neka tmurnost i neka vrsta prljavštine, ali i glamura u isto vrijeme… A L.A., postoji određena energija u noći, možete osjetiti kako nevolja izbija na površinu, i to mi je vrlo inspirativno", objasnila je u videu kojim je najavila album na Instagramu.

Na isti dan kada je objavila album, glazbenica je publiku počastila i novim video spotom za pjesmu "River". "Bio je period u životu u kojem sam doživljavala mnogo toga emocionalno, osobno. I sve moje pjesme evoluiraju, počinju kao nevolja, krenu kao proljetni pljusak u travnju, nikad ne prestaje kišiti, i onda krene sipati ljubav", opisala je Cyrus odakle joj inspiracija za pjesmu "Rain". Dodala je i da je pjesma pravi plesni hit stvoren za plesni podij, a zapravo govori o nečem jako "prljavom".

Na albumu se nalaze i dvije suradnje s kolegicama Brandi Carlile na "Thousand Miles" i Siom u pjesmi "Muddy Feet". Ako će pjesme ići putem njenog megahit "Flowers", koji je postao svjetski hit na nekoliko Billboardovih ljestvica čak šest tjedana zaredom, Miley bi pred sobom mogla imati album karijere. Na dan izlaska albuma Miley je odlučila počastiti obožavatelje i prirediti im koncert “Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)”, koji se emitira na kanalu Disney+ što će biti prvi doživljaj uživo novog albuma.

Linker
26. travanj 2024 06:27