MARKO TODOROV/CROPIX
Prestižan angažman

Miloš Biković glumit će u trećoj sezoni hit serije "Bijeli lotos"

Zvijezda "Južnog vjetra" pridružila se glumačkoj postavi treće sezone hti serije HBO-a, "Bijeli lotos" koja se ovaj put snima tajlandskim turističkim odredištima Koh Samui i Phuket.

Zvijezda "Južnog vjetra" pridružila se glumačkoj postavi treće sezone hti serije HBO-a, "Bijeli lotos" koja se ovaj put snima tajlandskim turističkim odredištima Koh Samui i Phuket.

Beogradski glumac Miloš Biković dobio je priliku pokazati što umije u trećoj sezoni popularne serije "Bijeli lotos". Postavi treće sezone hita HBO-a pridružio se s njemačkim glumcem i pjevačem, Christianom Friedelom, zvijezdom serije "Babylon Berlin", a u timu s kojim će u veljači dijeliti set, nalaze se još novozelandska glumica Morgana O‘Reilly, zvijezda sitcoma "Mean Mums" (prikazuje se u njenoj domovini) te Lek Patravadi i Shalini Peiris.

Do sada je poznato kako će u trećoj sezoni glumiti i Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan, Parker Posey i Tayme Thapthimthong, a nedavno je potvrđeno kako će se glumačkoj postavi pridružiti i glumica Carrie Coon te da se vraća i Natasha Rothwell koja je imala ulogu u prvoj sezoni serije.

Najiščekivaniji podatak, hoće li holivudska glumica Jennifer Coolidge ponoviti ulogu Tanye McQuoid iz prve dvije sezone, HBO zasad ne otkriva, piše Variety. No, cast raskošnog projekta, koji predvode zvijezda filma i serije "Južni vjetar" i poznati njemački glumac, daje naslutiti kako će se zbivanja u otmjenom ljetovalištu još više zakomplicirati i bez Tanye McQuoid: gledatelje očekuju intrige, preljubi, zločini i neočekivani obrati, po čemu je "Bijeli lotos" poznat.

Početak snimanja treće sezone počinje za mjesec dana na tajlandskim turističkim odredištima Koh Samui i Phuket, te u Bangkoku: prelijepe, svjetski poznate lokacije ispunit će očekivanja fanova naviklih na to da se serija snima na najatraktivnijim lokacijama.

Kao i do sada, radnja se temelji na interakciji gostiju luksuznog ljetovališta, a osmišljava je tvorac, scenarist i redatelj serije, Mike White, ujedno i izvršni producent uz Davida Bernada i Marka Kamina. Naime, prva sezona - čije je prikazivanje počelo u srpnju 2021. - snimana je na Havajima, a set druge sezone, premijerno prikazane u prosincu 2022. - bio je na Siciliji. Obje sezone odnijele su pregršt prestižnih nagrada, stoga bi uloga u "Bijelom lotosu" naočitom beogradskom dramskom umjetniku mogla otvoriti vrata međunarodne karijere.

image

Miloš Biković kao Petar Maraš u ‘Južnom vetru 2‘

Potvrda HBO-a da se priključio njihovoj glumačkoj ekipi, objavljena je uoči Miloševog 36. rođendana, koji slavi danas, 13. siječnja. Zvijezda filmova "Južni vjetar" nedavno je postao i otac: s djevojkom, 27-godišnjom crnogorskom pravnicom Ivanom Malić, dobio je dječaka. Radosnu vijest par je isprva pokušao sakriti od fanova no glumac je previše popularan da bi rođenje prinove (pre)dugo ostala tajna. Naposljetku je na društvenim mrežama podijelio snimku emotivne proslave rođenja sina.

"Moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih", podijelio je na Instagramu presretni tata.

Linker
28. travanj 2024 21:02