THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA
HIT SERIJA

Možemo li očekivati nove nastavke "Gilmoreica"? Producentica vratila nadu u razrješenje priče

Reboot poznate serije ostavio je otvorena vrata za nove nastavke, a producentica serije istaknula je da bi vrlo rado snimala nove zgode i nezgode Lorelai i Rory Gilmore.

Reboot poznate serije ostavio je otvorena vrata za nove nastavke, a producentica serije istaknula je da bi vrlo rado snimala nove zgode i nezgode Lorelai i Rory Gilmore.

Producentica Amy Sherman-Palladino u intervju za magazin Rolling Stones rekla je da je uvijek otvorena za snimanje novih nastavaka poznate serije "Gilmoreice". Amy je bila producentica i reboota "Gilmore Girls: A Year in the Life" iz 2016. koji je snimljen gotovo desetljeće nakon posljednje epizode popularne serije. Producentica je sada istaknula da želi još više istražiti likove u seriji, tvrdeći da uvijek postoje razne obiteljske zavrzlame vrijedne priče.

"Obitelji nikada ne riješe svoje nesuglasice i zato su uvijek disfunkcionalne pa je važno da se te priče ispričaju", rekla je Sherman-Palladino. Dodala je da su likovi iz originalne serije imali mnogo potencijala za razvoj priča, ali da ih nikada nisu razradili. "Nikad mi se nije sviđalo kako je priča o Lane završila, voljela bih da smo se više fokusirali na nju", objasnila je.

Nažalost, producentica nije točno definirala hoće li se zaista i kada nove epizode dogoditi, a lani je za US Weekly priznala kako sa zvijezdama serije još nema dogovora. Ipak, Lauren Graham koja je glumila Lorelai Gilmore za TV Line je izjavila kako bi vrlo rado ponovno radila sa Sherman-Palladino i igrala ulogu koja ju je proslavila.

Njezin kolega, Scott Patterson koji je glumio Lorelainog supruga Lukea, također je rekao da bi vrlo rado glumio u novim epizodama serije. "Optimističan sam oko novih epizoda", izjavio je te dodao kako su nastavci serije "A Year in the Life", otvorili nove mogućnosti za razvoj priče. Ipak, ne slažu se svi oko novih nastavaka pa se u tome može naslutiti i problem. Glumica Alexis Bledel koja je utjelovila Rory Gilmore baš i nije zainteresirana za snimanje novih nastavaka, a serija je zaista nezamisliva bez nje.

Podsjetimo, reboot serije je izašao na Netflixu 2016. godine, a četiri nove epizode donijele su zanimljiv zaplet. Naime, Rory je saznala da je trudna, ali ne zna tko je otac njezinog djeteta. Fanovi serije smatraju da je to Logan, jer je Rory imala aferu s njime dok je bila u romantičnoj vezi s Paulom.

S obzirom da nisu dobili razrješenje zagonetke, obožavatelji očekuju kako će se novi nastavci dogoditi te donijeti razrješenje ljubavnog trokuta između Rory, Logana i Jessea, koji je još uvijek zaljubljen u nju. Fanovi misle da će se "povijest ponoviti" i da će Jess na kraju biti s Rory te da će njezinom djetetu s Loganom biti poput oca, baš kao što je to njegov ujak Luke bio Rory.

Linker
26. travanj 2024 06:55