NETFLIX
CHOOSE LOVE

Na Netflix stiže romantična komedija u kojoj vi birate kako će završiti

Čini se da Netflix donosi revoluciju u žanr romatične komedije tehnologijom koja će svakom gledatelju omogućiti da odabire kraj koji se njima najviše sviđa.

Čini se da Netflix donosi revoluciju u žanr romatične komedije tehnologijom koja će svakom gledatelju omogućiti da odabire kraj koji se njima najviše sviđa.

Gigant streaminga, Netflix, objavio je trailer za novu romantičnu komediju "Choose Love". Ono što ovaj film razlikuje od mnogih romantičnih komedija, nova je interaktivna tehnologija koja će gledateljima omogućiti kontrolu nad filmom.

Film prati Cami, koju utjelovljuje bivša Disneyeva glumica Laura Marano, poznata po ulogama u dječjoj seriji "Austin & Ally", te Netflixovom filmu "The Perfect Date". Cami je dobila posao snova, ali strahuje da nešto nedostaje u njenoj vezi s Paulom. Kroz film, Cami ponovno susreće prvu ljubav Jacka, a privuče je i roker Rex pa će tako gledatelji moći odabrati hoće li se Cami upustiti u nove ljubavi ili pak će ostati u vezi s Paulom. Na ekranu se u ključnim trenucima pojavljuju dvije opcije između kojih gledatelji mogu birati te odrediti daljnji tijek filma. Osim Marano, u filmu glume bivši Nickelodeonov glumac Avan Jogia, Scott Michael Foster i Jordi Webber. Režiju potpisuje Stuart McDonald, a scenarij Josann McGibbon.

Ovo nije prvi Netflixov interaktivni projekt. Naime, 2018. godine u epizodi popularne serije "Black Mirror" prvi je put korištena ova tehnologija, a osim toga korištena je u animiranoj seriji "Jurassic World: Camp Cretaceou", sitcomu "Unbreakable Kimmy Schmidt" i kvizu "Trivia Quest." Film na Netflix stiže 31. kolovoza.

Linker
26. travanj 2024 09:04