PRESS
TV prijedlog

Na popularnu platformu napokon stiže novi biografski film o Whitney Houston

Životna priča jedne od najlegendarnijih glazbenica uskoro dolazi na HBO Max, a prikazan će biti i na HBO kanalu 27. kolovoza.

Životna priča jedne od najlegendarnijih glazbenica uskoro dolazi na HBO Max, a prikazan će biti i na HBO kanalu 27. kolovoza.

Obožavatelji legendarnog vokala, od 27. kolovoza na streaming platformi HBO Max moći će pogledati novi biografski film “Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody”. Film je portret kompleksne i multitalentirane žene koja je Whitney Houston bila, od djevojke iz zbora iz New Jerseyja do jedne od najprodavaniji i najnagrađivanijih glazbenica svih vremena.

Publika će u filmu dobiti priliku pratiti njezino inspirativno, dirljivo te emotivno putovanje kroz život i karijeru sve do njezine tragične smrti. Novi je film trijumfalna proslava nenadmašne glazbenice, a ispunjen je nastupima koji će publiku ostaviti bez daha te najomiljenijim hitovima glazbene ikone.

image

Naomi Ackie u ulozi Whitney Houston

PRESS EMILY ARAGONES

Whitney Houston u filmu utjelovljuje engleska glumica, dobitnica BAFTA nagrade, Naomi Ackie, a glumačkoj se postavi još pridružuju Stanley Tucci u ulozi Clivea Davisa, Houstonina glazbenog producenta, a Ashton Sanders u ulozi Bobbyja Browna, bivšeg muža glazbenice. Redateljica filma je Kasi Lemmons, scenarist Anthony McCarten, a producent Clive Davis. Otkako je umrla 11. veljače 2012. o njoj su snimljena dva dokumentarna filma, doduše oba neautorizirana. Film ne štedi ni nju ni njezine bližnje, ali nije koncentriran samo na skandale koji su je pratili posljednja dva desetljeća života. Osim na HBO Maxu film će biti prikazan na HBO kanalu 27. kolovoza u 20 sati.

image

Stanley Tucci i Naomi Ackie u ‘Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody‘

PRESS EMILY ARAGONES
Linker
27. travanj 2024 17:41