Editorial use only. No book cover usage.
Mandatory Credit: Photo by Giles Keyte/Focus Features/Kobal/Shutterstock (9947561a)
Rowan Atkinson as Johnny English
‘Johnny English Strikes Again‘ Film - 2018
After a cyber-attack reveals the identity of all of the active undercover agents in Britain, Johnny English is forced to come out of retirement to find the mastermind hacker.

 GILES KEYTE/FOCUS FEATURES/KOBAL/SHUTTERSTOCK GILES KEYTE/FOCUS FEATURES/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Johnny se vraća

Nakon šest godina pauze, Rowan Atkinson ponovno će zaigrati jednog od omiljenih likova

Šuška se kako je glumac kojeg mnogi pamte po ulozi Mr. Beana potpisao ugovor za četvrti nastavak nespretnog tajnog agenta.

Rowan Atkinson ponovno će uskočiti u ulogu Johnnyja Englisha, nespretnog tajnog agenta koji je s prethodna tri filma itekako nasmijao i razveselio publiku diljem svijeta. Poznati britanski glumac, navodno je potpisao ugovor i sprema se za novi nastavak parodije špijunskih filmova. Snimanje bi trebalo započeti već u lipnju u Velikoj Britaniji i Malti, ali detalji o radnji se čuvaju u tajnosti, piše Screen Daily.

Prvi originalni film izašao je još davne 2003. i postao pravi hit. Ipak fanovi su morali čekati do 2011. kada je izašao "Johnny English Reborn", a posljednji "Johnny English Strikes Again" prikazivao se 2018. godine.

Na premijeri trećeg nastavka, Rowan je na pitanje planira li glumiti i u četvrtom dijelu rekao da je za to vrlo mala vjerojatnost. No, ubrzo je prokomentirao, "nikad ne reci nikad". A čini se kako je sada šest godina kasnije, ipak pristao na nove avanture.

image

Rowan na premeriji filma "Wonka" lani

FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK FRED DUVAL/SOPA IMAGES/SHUTTERSTOCK

Rowan u posljednje vrijeme ne snima puno filmova, no pojavio se u lanjskom hit mjuziklu "Wonka". No, na njegovoj IMdb stranici među budućim projektima stoji i neimenovani "Mr. Bean" projekt. Naime, ovog vitalnog 69- godišnjaka mnogi pamte upravo po ulozi Mr. Beana koji je svojim zgodama i nezgodama nasmijavao mnogobrojne generacije. Kako je jednom prilikom otkrio ideju za šutljivog Mr. Beana dobio je u studentskim danima kada je izvodio skečeve pa je postao i glavni lik istoimene TV serije od petnaest epizoda koja je započela s emitiranjem 1. siječnja 1990. godine. Zasad nije sigurno kada će Rowan snimiti nove epizode, no mnogi fanovi jedva čekaju.

Linker
20. travanj 2024 10:22