NE USPORAVA

Nakon uspjeha dokumentarca, Pamela Anderson sprema novi televizijski projekt

Zvijezdu ‘Baywatcha‘ uskoro ćemo gledati u njezinoj vlastitoj kulinarskoj emisiji ‘Pamela‘s Cooking With Love‘. Show od osam epizoda nedavno je naručio Food Network Canada, a snimat će se u Pamelinoj kući na otoku Vancouver.

Pamela Anderson se posljednjih dana našla u centru pažnje medija zahvaljujući uspjehu dokumentarca "Pamela: A Love Story", koji je prošlog petka stigao na Netflix. Ikona 90-ih istog je dana objavila i svoje nove memoare "Love, Pamela", a čini se da je uskoro čeka još jedan neočekivani projekt.

Kako izvještava Hollywood Reporter, zvijezdu "Baywatcha" uskoro ćemo gledati u njezinoj vlastitoj kulinarskoj emisiji "Pamela‘s Cooking With Love". Show od osam epizoda nedavno je naručio Food Network Canada, a snimat će se u Pamelinoj kući na otoku Vancouver.

image

Na premijeri dokumentarca ‘Pamela: A Love Story‘

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

U emisiji će Anderson surađivati s profesionalnim kuharima kako bi pokazala jela i recepte bazirane na biljnoj prehrani koje priprema u svom domu. Također, ovoga će ljeta navodno raditi i na drugoj sezoni svoje emisije o renoviranju doma pod nazivom "Pamelin rajski vrt".

Datum izlaska spomenutih emisija još uvijek nije poznat, no Pamela je ovog utorka objavila izjavu o nadolazećem kuharskom showu i produkcijskoj kući s kojom će surađivati.

image

Prizor iz Netflixovog filma o Pameli

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Stvaranje elegantnih i privlačnih prostora koji nadahnjuju suosjećajno, mirno i zdravo okruženje uvijek mi je bilo važno i dolazi mi prirodno. Corus Studios i ja postavili smo zajedničke ciljeve s dobrim namjerama i uvjerena sam da će mi biti pozitivan partner i pomoć pri oživljavanju moje prave vizije", poručila je Anderson.

Podsjećamo, Netflixov dokumentarac "Pamela: A Love Story" iz prve ruke donosi njezinu priču o odrastanju, burnim romansama i putu do slave. Glumica je odlučila ispričati svoju stranu vlastite priče nakon što je prošle godine na platformu Hulu stigla serija "Pam and Tommy", koja prati skandal sa snimkom seksa Pamele i njezinog bivšeg supruga Tommyja Leeja.

Linker
17. travanj 2024 22:48