David Hasselhoff

 EVERET
PLAŽA I SPASIOCI

Nakon više od 20 godina stiže novi "Baywatch", a svi se pitaju vraćaju li se David i Pamela?

Originalna serija je imala ukupno 11 sezona, a 2017. godine izašao je i istoimeni film u kojem su glumili Zac Efron i Dwayne Johnson.

Originalna serija je imala ukupno 11 sezona, a 2017. godine izašao je i istoimeni film u kojem su glumili Zac Efron i Dwayne Johnson.

Nakon što je završila s emitiranjem prije 23 godine mnogima omiljena serija iz devedesetih godina prošlog stoljeća "Baywatch" dobit će novu verziju. Naime, televizijska kuća Fox je sklopila ugovor za reboot serije s produkcijskom kućom Fremantle. Lara Olsen je glavna producentica, a pridružuju joj se i kreatori iz orginalne serije. Tako će uz Olsen na novom uratku raditi Michael Berk, Douglas Schwartz i Gregory J. Bonann.

"Hrabro spašavanje u oceanu, netaknute plaže i crveni kupaći kostimi su ponovno su tu, zajedno s novom generacijom spasioca iz Baywatcha", najavili su autori serije.

image
BAYWATCH CO/KOBAL/SHUTTERSTOCK

"Baywatch" se snimala od 1989. do 2001. godine, a ukupno je prikazano jedanaest sezona. Serija prati živote spasioce koji čuvaju losanđeleške plaže. Zaštitni znak serije svakako su bili atraktivni crveni kupaći kostimi. Glavnu ulogu u seriji imao je David Hasselhoff koji je utjelovio Mitcha Buchannona. U seriji se ipak najviše proslavila Pamela Anderson, ali i njezine kolegice Carmen Electra i Yasmine Bleeth. No, upravo je zbog dolaska Pamele Anderson u trećoj sezoni, ovoj seriji itekako porasla gledanost.

Kada su snimali desetu sezonu, sada već davne 1999. godine zbog velikih troškova produkcije u Los Angelesu, lokacija snimanje je premještena na Havaje, stoga su seriju preimenovali u "Baywatch: Hawaii".

image
FREMANTLE MEDIA/SHUTTERSTOCK

Koliko je "Baywatch" bila uspješna, govori i činjenica da je imala i spin-off "Baywatch Nights" od dvije sezone, a 2017. izašao je i akcijski film istog imena u kojem su igrali Dwayne Johnson, Zac Efron i Alexandra Daddario, a pojavili su se i David Hasselhoff te Pamela Anderson. Iako će "stari" producenti raditi na novoj seriji, još uvijek nije poznato hoće li se itko od prvotne glumačke postave pojaviti na malim ekranima. Fanovi se naravno nadaju da hoće, pa makar i u manjim ulogama.

Linker
27. travanj 2024 05:54